21.5 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕυχαριστίες για τις επιτυχείς εορταστικές δράσεις υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου Κρωπίας

Ευχαριστίες για τις επιτυχείς εορταστικές δράσεις υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου Κρωπίας

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης ευχαριστεί θερμά τους πολίτες, τους συλλογικούς και ιδιωτικούς φορείς καθώς την οργανωτική επιτροπή  των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του ΝΠΔΔ Σφηττός*, την Ένωση Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών,  την Κοινωφελή Επιχείρηση για τις δράσεις ενίσχυσης της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κρωπίας την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι όλοι οι φορείς επικέντρωσαν σε  εκδηλώσεις για τα παιδιά που ήταν και είναι πάντα στο κέντρο της  προσοχής της κοινωνίας και του Δήμου μας. Απέδειξαν ότι δίκαια ο Δήμος μας και η τοπική κοινωνία μας έχουν κατακτήσει ένα υψηλό επίπεδο κοινωνικής ανθρωπιάς και ευαισθησίας. Έτσι να συνεχίσουμε!

οργανωτική επιτροπή του ΝΠΔΔ Σφηττός είχε την ακόλουθη σύνθεση : Αντώνης Κορωνιάς, πρόεδρος του Σφηττός, Εμμυ Γκιόκα, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την ανθρώπινη αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης, Αγγελική Γκιόκα, γραμματέας, Ελένη Αδάμ, αντιδήμαρχος, Αγγελική Γκίκα, Αλεξάνδρα Μουράτογλου, Ρούλα Νουχάκη, Γωγώ Σταθάκη, Μαρία Δούζη, Κατερίνα Weiss.

Ευχαριστήρια επιστολή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κρωπίας

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κρωπίας, εκφράζουν, για μία ακόμη χρονιά, τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια τους σε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία του ξεχωριστού δέντρου αλληλεγγύης από συσκευασίες γάλακτος, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου την περίοδο των Χριστουγέννων 2019. Επίσης με την παρούσα επιστολή  ευχαριστούμε, επιχειρήσεις, συλλόγους, σχολικές κοινότητες Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης (μαθητές, γονείς και δασκάλους), αλλά και ανώνυμους συμπολίτες μας που με την προσπάθειά τους κατορθώσαμε και εφέτος να συγκεντρώσουμε το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο (10-11-12 Δεκ.2019)προσφοράς μία μεγάλη ποσότητα ειδών διατροφής. Ως ένδειξη εκτίμησης προς χορηγούς, δωρητές παραθέτουμε τα προϊόντα και είδη που συγκεντρώθηκαν από τις παραπάνω δράσεις απο τους συλλογικούς φορείς και επιχειρήσεις

ΠΡΟΙΟΝΤΑΤΕΜ.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝΠΡΟΙΟΝΤΑΤΕΜ.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ 

473

ΠΟΛΤΟΣ ΤΟΜΑΤΑΣ48
ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ 

256 συσκ. & ξεχωριστές συσκευασίες συνολ. βάρους 70kg

ΑΛΕΥΡΙ24
ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑΚΤΟΣ1204 (770 από τη δράση της 13ης Δεκ.2019 ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ)ΚΑΦΕΣ-ΚΑΚΑΟ18
ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ251ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΒ21
ΟΣΠΡΙΑ197ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ14
ΡΥΖΙ167ΣΠΟΡΕΛΑΙΑ103
ΜΠΙΣΚΟΤΑ κ.α.110ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ6
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ103ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ6
ΔΙΑΦΟΡΑ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝ24ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ16
  ΖΑΧΑΡΗ28

ΦΟΡΕΙΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΓΕΑΣ-ΑΜΚΕ,ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛOΣ Α.Ε, OLD BAKER, 1Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ- 1Ο , 3Ο , 5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ, 3ο ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗΣ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ το «ΞΕΚΙΝΗΜΑ», Day Care, ΣΥΛΛΟΓΟΙ: εργαζομένων, εθνοτοπικοί και εξ.πολιτιστικοί, ανώνυμοι δωρητές-πολίτες.

 

Ευχές για δημιουργικό και ευτυχισμένο έτος.

 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

                Ελένη Αδάμ                                                          Το προσωπικό Κ.Π Δήμου Κρωπίας

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα