22.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕισήγηση Γ. Σωφρόνη στην 1η Οργανωτική Συνάντηση Αιρετών της παράταξης "Σαρωνικός Αύριο"

Εισήγηση Γ. Σωφρόνη στην 1η Οργανωτική Συνάντηση Αιρετών της παράταξης “Σαρωνικός Αύριο”

“Εκσυγχρονίσαμε το λογότυπο της παράταξής μας. Η αναφορά μας είναι ο Σαρωνικός, ο Ήλιος,  η Θάλασσα και η Γη από όπου βγαίνει η παράταξή μας. Η βάση μας για το Αύριο είναι οι Άνθρωποι. Το πολύχρωμο μωσαϊκό ανθρώπων από όλες τις Δημοτικές Ενότητες, από όλους τους πολιτικούς χώρους, κάθε ηλικίας και κάθε φύλου.  Με αυτούς πορευόμαστε, αυτοί είναι η δύναμή μας, για αυτούς εργαζόμαστε, σε αυτούς λογοδοτούμε”.

Δεσμεύσεις του Γιώργου Σωφρόνη στην 1η Οργανωτική Συνάντηση

Για το Οδικό Δίκτυο:

“Το υπ’ αριθμόν ένα έργο της νέας μας διοίκησης θα είναι το οδικό δίκτυο του Σαρωνικού. Μελέτη και χρηματοδότηση θα τρέξουν στο πρώτο εξάμηνο. Υλοποίηση εντός δύο χρόνων. Τα LED, δηλαδή ο φωτισμός της πόλης ήταν το εμβληματικό αναπτυξιακό έργο της θητείας 2014 – 2019, το οδικό δίκτυο το πρώτο αναπτυξιακό έργο της νέας μας διοίκησης!”

Για την Καθαριότητα:

“Χρειάζεται σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο αποκομιδής, ένα το κρατούμενο, το οποίο θα καταθέσουμε. Χρειάζεται ένα σοβαρό επιχειρησιακό σχέδιο για την ανακύκλωση, δεύτερο κρατούμενο, το οποίο θα καταθέσουμε και όχι η σημερινή ντροπή, όπου ο πολίτης ανακυκλώνει και η διοίκηση κοροϊδεύει. Χρειάζεται άμεσα, τώρα, σήμερα, πλήρη αποκατάσταση της χωματερής στην Παλαιά Φώκαια”.

Για τη Συγκοινωνία:

“Επικαιροποιούμε τη μελέτη που δεν ενέκρινε για κομματικούς λόγους ο κ. Σπίρτζης και ξεκινάμε τη λειτουργία της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Τελεία και παύλα! Πάντα ήταν αναγκαία, σήμερα και για λόγους ακρίβειας των καυσίμων, είναι κοινωνική μας και πολιτική μας υποχρέωση”.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα