14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΈκλεισε το deal Μπουρνούς – Παλπατζή?

Έκλεισε το deal Μπουρνούς – Παλπατζή?

Τιτιβίσματα λένε ότι η εξέλιξη αυτή ήταν περισσότερο από αναμενόμενη καθώς Μπουρνούς και Παλπατζής είναι κατηγορούμενοι για τη φονική φωτιά του Ματιού, όπου η υπεράσπιση και των δύο καλύπτεται από δημοτικό χρήμα.

Κουσκουσιάρικα τιτιβίσματα σφύριξαν στ’ αυτιά μας ότι το αναμενόμενο deal μεταξύ Μπουρνούς – Παλπατζή, έκλεισε κατά τη διάρκεια ταξιδιού αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, με αφορμή φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών Ραφήνας – Νέας Τρίγλιας που διοργανώθηκε απ’ τους συλλόγους Τριγλιανών των δύο πόλεων.

Στην εν λόγω εκδρομή συμμετείχε ο τοπάρχης Ρ-Π κι ο Δ.Σ. Αντώνης Παλπατζής της λεηλατημένης παράταξης μειοψηφίας του Βασίλη Πιστικίδη, στοχεύοντας στην διείσδυση του διδύμου στους Τριγλιανούς ψηφοφόρους.

Από καιρό υπήρχαν οι φήμες για την άλωση και του δεύτερου συμβούλου που εκλέχτηκε με τον Βασίλη Πιστικίδη, με τον πρώτο (Παναγιώτη Δήμα) να προσχωρεί στην παράταξη Μπουρνούς, αποκαθιστώντας την απώλεια που προέκυψε στην πλειοψηφία μετά την ανεξαρτητοποίηση Τσεβά, ξαφνιάζοντας δυσάρεστα τον Βασίλη.

Από τότε άρχισε να ηχεί καμπανάκι ότι κι ο Αντώνης Παλπατζής έκλεινε προς το μέρος Μπουρνούς, αν και ο Βασίλης δεν θεωρούσε πιθανή αυτή την εξέλιξη. Όλο αυτό το διάστημα ο Παλπατζής ασκώντας ψυχολογική πίεση σε δύο μέτωπα, κατ’ αρχάς ψάχνοντας πυρετωδώς υποψήφιο δήμαρχο με στόχο την ανακοπή της δυναμικής Βασιλόπουλου κι όταν επήλθε το ναυάγιο αυτής της προσπάθειας, έβαλε μπρος το plan B με στόχο τον παροπλισμό Πιστικίδη, ώστε αυτός απελευθερωμένος να πέσει στην αγκαλιά Μπουρνούς.

Τιτιβίσματα λένε ότι η εξέλιξη αυτή ήταν περισσότερο από αναμενόμενη καθώς Μπουρνούς και Παλπατζής είναι κατηγορούμενοι για τη φονική φωτιά του Ματιού, όπου η υπεράσπιση και των δύο καλύπτεται από δημοτικό χρήμα.

Ζητούμενο, αν ο Βασίλης Πιστικίδης θα παραμείνει παροπλισμένος ή θα παραμείνει ενεργός πολίτης προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη που ρίζωσε ο πατέρας του, γεννήθηκε, ανατράφηκε, ανδρώθηκε και προσέφερε αυτοδιοικητικά επί χρόνια, όταν βλέπει την κατηφόρα στην οποία οδηγείται υπό τη διοίκηση Μπουρνούς, ατόμου που γνωρίζει απ’ την καλή και την ανάποδη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα