24.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕξελέγησαν τα νέα μέλη της εθελοντικής ομάδας Δήμου Κρωπίας. Δείτε ποια είναι

Εξελέγησαν τα νέα μέλη της εθελοντικής ομάδας Δήμου Κρωπίας. Δείτε ποια είναι

Πραγματοποιήθηκε την, Κυριακή 24.11.2019, η 2η εκλογική συνέλευση της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας. Εξελέγησαν με δημόσια φανερή ψηφοφορία τα νέα μέλη του συντονιστικού οργάνου διοίκησης της ΕΟΔΚ με διετή θητεία. Τομεάρχης Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης, εκλέχτηκε ο Δημήτριος Ε. Γκίκας, Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δημήτριος Ντούνης (με αναπληρωματική την Αθηνά Γκίκα), και το τρίτο εκλεγμένο μέλος είναι ο Κώστας Φαραζής. Τα πρακτικά της εκλογής ανέλαβε το μέλος της ΕΟΔΚ, Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Την εκλογική συνέλευση χαιρέτησε, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος, Θοδωρής Γρίβας (μέλος και της ΕΟΔΚ) και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας.

Μετά την συνέλευση ανακοινώθηκε η απόκτηση και 4ου αμαξιδίου για ΑμεΑ, προϊόν της κοινωνικής πρωτοβουλίας της εθελοντικής ομάδας, με σύστημα ανταποδοτικής διαδικασίας, που αφορά τη συλλογή πωμάτων συσκευασιών στο Δημαρχείο και στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας. Η πρωτοβουλία γρήγορα «αγκαλιάστηκε»  από δημότες, ΚΑΠΗ, σχολεία, και συλλόγους.

Ο Δήμος Κρωπίας, ο τομέας Πολιτικής Προστασίας-Αντιδημαρχία και η ΚΕΔΚ, ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο Τομεάρχη Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης, Δημήτρη Καραγιάννη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα. Ο κ. Καραγιάννης έχει αναπτύξει πολύχρονη δράση στο εθελοντικό κίνημα δασοπροστασίας και στην ίδρυση της ομάδας από το 2011.Ο Δήμος Κρωπίας εύχεται καλή δύναμη στο νέα μέλη της διοίκησης της ΕΟΔΚ και καλεί όλα τα μέλη της ΕΟΔΚ και την κοινωνία του Κορωπίου  να σταθούν ενεργοί στο πλευρό τους, στις πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ανακοινωθούν.

Την φωτογραφική επιμέλεια της εκλογικής συνέλευσης ανέλαβε το μέλος της ΕΟΔΚ, Δημήτρης Σιδέρης.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα