23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕξώδικο στο δήμο Ρ-Π για την κατασκευή Ι.ΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων στο Πικέρμι

Εξώδικο στο δήμο Ρ-Π για την κατασκευή Ι.ΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων στο Πικέρμι

Εξώδικη διαμαρτυρία κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες όμορης ιδιοκτησίας με το οικόπεδο στο οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί Ι.ΚΤΕΟ, προς το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους σχετικά με το προς συζήτηση θέμα της εγκατάστασης Ι.ΚΤΕΟ επί της Λεωφ. Μαραθώνος στο Πικέρμι, στη σημερινή συνεδρίαση (2 Σεπτεμβρίου), η οποία ωστόσο αναβλήθηκε καθώς πρέπει να προηγηθεί απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία απαιτείται ψηφοφορία προς ορισμό νέων μελών, που προέκυψε λόγω ανεξαρτητοποιήσεων δημ. συμβούλων.

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο:

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

«Με το παρόν σας γνωστοποιούμε πως αμφότεροι είμαστε κύριοι της όμορης ιδιοκτησίας με το εν λόγω υπό ίδρυση Ι.Κ.Τ.Ε.Ο και συγκεκριμένα είμαστε αποκλειστικοί κύριοι ενός ακινήτου στο Πικέρμι Αττικής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 21ο χ.λμ. στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρηση με την επωνυμία «EUROMEDICA ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.»

Όπως σας είναι γνωστό, δεδομένου ότι το εν λόγω κτίσμα όπως και η στεγαζόμενη σε αυτό επιχείρηση είναι ιδιαιτέρως γνωστή στην περιοχή και στο Δήμο μας, το ακίνητο ιδιοκτησίας μας είναι όμορο με την ιδιοκτησία για την οποία ζητείται η απότμηση του πεζοδρομίου την οποία θα συζητήσετε στο σημερινό Δημοτικού Συμβούλιο.

Με το παρόν, σας ενημερώνουμε και σας γνωρίζουμε, πως στο ακίνητο μας που συνορεύει με την ιδιοκτησία της υπό ίδρυση .Κ.Τ.Ε.Ο. Βαρέων, Ελαφρών και ΜΟΤΟ της AUTOVISSION-SAKAR Α.Ε.», βρίσκονται αποθηκευμένες φιάλες οξυγόνου, εγκαταστάσεις ηλίου λόγω της λειτουργίας μαγνητικού τομογράφου καθώς και άλλα εύφλεκτα υλικά ακριβώς λόγω της λειτουργίας του ως πολυιατρείου.

Όπως καλά γνωρίζετε, η άδεια λειτουργίας Μαγνητικού Τομογράφου στην εν λόγω ιδιοκτησία βρίσκεται σε ισχύ και ακριβώς εξαιτίας αυτής της αδείας καθώς και πολλών άλλων αδειών που διαθέτει η επιχείρηση «EUROMEDICA ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.», δικαιολογείται απόλυτα η ύπαρξη εύφλεκτων υλικών που είναι απαραίτητα από το νόμο για την τέλεση ιατρικών πράξεων και την ασφαλή λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου, όπου η στέγαση και λειτουργία αυτού έχει αδειοδοτηθεί, αφού έχει ελεγχθεί ενδελεχώς η τήρηση όλων εκ του νόμου προϋποθέσεων».

Στο εξώδικο επίσης αναφέρεται ότι εκτός της απότμισης του πεζοδρομίου, υπάρχουν κι άλλα θέματα που αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο PDF, που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Και καταλήγει:

«Με την παρούσα μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για την ως άνω συμπεριφορά σας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να απέχετε από τη λήψη σχετικής απόφασης περί διαμόρφωσης απότμησης πεζοδρομίου σε Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Βαρέων, Ελαφρών και ΜΟΤΟ της AUTOVISSION-SAKAR Α.Ε.»καθώς και οποιαδήποτε άλλης απόφασης που δεν προβλέπετε στην ημερήσια διάταξη αλλά έχει ζητηθεί από την εν λόγω επιχείρηση, σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να πράξετε το αυτονόητο και σύννομο ήτοι να εφαρμόσετε την ελληνική νομοθεσία άλλως σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως ο νόμος μας επιτρέπει, ασκώντας ένσταση, αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα αφού αν προχωρήσετε σε λήψη απόφασης παρά την ενημέρωση από εμάς σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση τεκμαίρεται η εκ του νόμου γνώση και πρόθεση από μέρους σας για την μη τήρηση της νομοθεσίας».

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα