18.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕνημέρωση από συνάντηση κλιμακίου ΣΕΑΕΦΚ με Δημάρχους Ρ-Π & Μαραθώνα

Ενημέρωση από συνάντηση κλιμακίου ΣΕΑΕΦΚ με Δημάρχους Ρ-Π & Μαραθώνα

Οι Δήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς και Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας στο πλευρό των εργαζομένων στο ΤΑΕΦΚ για ανανέωση των συμβάσεων τους

Διαδοχικές ενημερωτικές συναντήσεις με τους Δημάρχους Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνούς και Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα για το κρίσιμο ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων τους είχε σήμερα Τρίτη 3-5-2022 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων στον Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Α.Α.) αποτελούμενη από μηχανικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αναλυτικά για το πρόβλημα που έχει προκύψει, λόγω λήξης των συμβάσεων, στον νευραλγικό τομέα που άπτεται των εργασιών αποκατάστασης ιδιοκτησιών των πληγέντων από την πυρκαγιά του 2018 στην περιοχή μας, και ευρύτερα από φυσικές καταστροφές στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά, από τον μήνα Μάρτιο έχουν λήξει 56 συμβάσεις υπαλλήλων της Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. με τους εργαζόμενους να τίθενται εκτός μισθοδοσίας, ενώ από τις 30 Απριλίου έχουν λήξει και άλλες 105 συμβάσεις.

Οι δυο Δήμαρχοι κ. Μπουρνούς και Τσίρκας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων  εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο αίτημα των εργαζομένων για ανανέωση των συμβάσεων τους ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν, οι δύο δημοτικές αρχές, με πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στην κεντρική διοίκηση, έχουν σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων συμπαρατασόμενες με το δίκαιο αίτημα για ανανέωση των συμβάσεων τους που θα οδηγήσει στην ταχύτερη διεκπεραίωση δεκάδων φακέλων συμπολιτών μας που παλεύουν για την αποκατάσταση των περιουσιών τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

DELTIO TYP TA- ΑΝΑΤ αττ – (3) (1)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα