31 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕπίθεση Μπουρνούς στην διοίκηση Τσεβά για το χώρο εναπόθεσης βλαστικών στη Διώνη

Επίθεση Μπουρνούς στην διοίκηση Τσεβά για το χώρο εναπόθεσης βλαστικών στη Διώνη

Ε. Μπουρνούς: Έχουν άραγε τόση συσσωρευμένη άγνοια και ανεπάρκεια εκεί στη δημοτική αρχή ή είναι απλώς επικίνδυνοι;

Σοβαρότατη καταγγελία του πρώην δημάρχου Ε. Μπουρνούς για τον χώρο εναπόθεσης και επεξεργασίας βλαστικών υπολειμμάτων στη Διώνη, απ’ την δημοτική αρχή Τσεβά και μάλιστα χωρίς αδειοδότηση.

Το πλέον αξιοπρόσεκτο ότι από τον παράνομα  μπαζωμένο εν λόγω χώρο διέρχεται σημαντικό ρέμα του οικισμού,  το οποίο έχει αποτυπωθεί στη μελέτη του γραφείου  ΡΟΪΚΟΣ!

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του κου Μπουρνούς για παράνομες χωροθετήσεις χώρων εναπόθεσης.

«Πρόσφατα ανέκυψε  στην καθημερινότητά μας η αποδοχή από κάποιους, αλλά κυρίως από την ανεκδιήγητη δημοτική αρχή για να μετατραπεί  ο χώρος του πρώην εργοταξίου στη Διώνη ( πρώην Άγιος Σπυρίδωνας) στην οδό Μ. Αλεξάνδρου ως χώρος εναπόθεσης  και επεξεργασίας βλαστικών υπολειμμάτων άνευ μάλιστα αδειοδοτήσεως ανεγείρει πολλαπλά αναπάντητα  ερωτήματα.
Πιο σημαντικό σημείο αναφοράς δεν είναι η έλλειψη της απαραίτητης περιβαλλοντικής μελέτης, η έγκρισή της και η έκδοση αδειοδοτήσεως αλλά ότι από τον παράνομα  μπαζωμένο αυτό χώρο διέρχεται σημαντικό ρέμα του οικισμού,   το οποίο έχει αποτυπωθεί στη μελέτη του γραφείου  ΡΟΪΚΟΣ,  η οποία χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής,  δημοπρατήθηκε από τη διοίκησή μας και έχει γίνει αποδεκτή από τη διεύθυνση περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, ενώ έχει κοινοποιηθεί  και στους κατοίκους και τους συλλόγους.

Όλοι επομένως γνωρίζουν .

Η ένοχη σιωπή κάποιων και οι ενέργειες χωρίς καν επίφαση νομιμότητας προξενούν αλλεπάλληλα  ερωτήματα.
Ερωτήματα ιδίως για την περίοδο του Φθινοπώρου που έρχεται και η εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων μετά από την πρόσφατη καταστροφή της πυρκαγιάς αποτελεί πιθανότατο ενδεχόμενο.
Έχουν άραγε τόση συσσωρευμένη άγνοια και ανεπάρκεια  εκεί στη δημοτική αρχή ή είναι απλώς επικίνδυνοι;
Ας επιλέξουν την κατηγορία μόνη τους.
Προφανώς η δημοτική παράταξη της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν θα ακολουθήσει δρόμους που δρομολογούν  διαδικασίες μακριά από τη νομιμότητα, την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους και την  υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.
Αναμένουμε την αντίδραση των συλλογικών φορέων.
Είμαστε εδώ
Είμαστε με τους πολίτες για ένα ποιοτικότερο τόπο».

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα