24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΕτοιμάζει βαλίτσες για Ευρωκοινοβούλιο ο Α. Βασιλόπουλος Πρεσβευτής Ε.Ε.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρωκοινοβούλιο ο Α. Βασιλόπουλος Πρεσβευτής Ε.Ε.

Τιμή για το δήμο Ρ-Π η συμμετοχή του Ανδρέα Βασιλόπουλου, Πρεσβευτή Περιβάλλοντος Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην 1η Ελληνική Αποστολή Συμφώνου για το Κλίμα στις Βρυξέλλες με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία!

Ιδιαίτερης μνείας η πρόσκληση του Ευρωβουλευτή και Πρεσβευτή του EU Climate Pact Πέτρου Κόκκαλη, προς τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, Πρεσβευτή περιβάλλοντος της Ε.Ε. να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας και ενημέρωσης του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία!

Απόδειξη ότι η 2ετής συμμετοχή του στη διοίκηση του δήμου ως αντιδήμαρχος, κατά την οποία δεν έπαψε να αγωνίζεται υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον, παρά τις τρικλοποδιές που δέχτηκε απ’ την «παρέα» Μπουρνούς και τον ίδιο (Μπουρνούς)  προσωπικά, υπήρξε απόλυτα επιτυχής.

Ένεκα αυτής της συνεχούς παρουσίας υπέρ του Περιβάλλοντος,  η ανακήρυξή του ως Πρεσβευτή της Ε.Ε. και της τιμητικής διάκρισης – για ολόκληρο το δήμο μας – να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία!

Ακολουθεί το μήνυμα που έλαβε χτες ο Ανδρέας όπου αναφέρεται:

«Με χαρά σας ενημερώνουμε πως μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή και Πρεσβευτή του EU Climate Pact Πέτρου Κόκκαλη, θα αποτελέσετε μέλος της 1ης Ελληνικής Αποστολής του Συμφώνου για το Κλίμα στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, για να συμμετέχετε σε συναντήσεις εργασίας και ενημέρωσης, με κύριο θέμα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία!

Ημερομηνίες της Αποστολής: Δευτέρα 26 με Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

✈Αναχώρηση Πτήσης από Αθήνα για Βρυξέλλες: 10.45 στις 26/9.

✈Επιστροφή στην Αθήνα από Βρυξέλλες: 18.00 στις 28/9.

Πρόγραμμα

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, αλλά θα περιλαμβάνει συναντήσεις με στελέχη του Κοινοβουλίου που εργάζονται για την εφαρμογή του Green Deal, με στελέχη του DG Clima, αλλά και του Climate Pact και με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων με έδρα τις Βρυξέλλες. Επίσης, επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την ενημέρωση των Πρεσβευτών για τη λειτουργία του θεσμού και τις διεργασίες λειτουργίας του».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα