14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΗ Αθηνά Δούζη εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Η Αθηνά Δούζη εμπλουτίζει το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Αθηνά, ανυπομονώ να συνεργαστούμε την επόμενη δημοτική περίοδο 2023-2028, υλοποιώντας το κοινό μας όραμα για ένα λειτουργικό δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση, πάντα δίπλα και όχι απέναντι στις ανάγκες των πολιτών

Η υποψηφιότητα της Αθηνάς Δούζη απ’ το Ντράφι ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο:

«Εμπλουτίζεται η παράταξή μας με μια νέα και δυναμική γυναίκα, η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά, την Αθηνά Δούζη.

Η Αθηνά, κάτοικος Ντραφίου, με διεθνείς σπουδές και διακρίσεις στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης επιχειρήσεων, είναι μητέρα μιας 11χρονης κόρης και εργάζεται στο εμπορικό τμήμα της Aegean Airlines, στις πωλήσεις εξωτερικού και είναι υπεύθυνη για τα online ταξιδιωτικά γραφεία.

Το μακροχρόνιο ενδιαφέρον της, για τον δήμο μας έχει πλέον μετατραπεί σε ενεργή συμμετοχή καθώς με τις γνώσεις της, τις εμπειρίες της και το πάθος της για προσφορά, επιδιώκει να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Αθηνά, ανυπομονώ να συνεργαστούμε την επόμενη δημοτική περίοδο 2023-2028, υλοποιώντας το κοινό μας όραμα για ένα λειτουργικό δήμο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση, πάντα δίπλα και όχι απέναντι στις ανάγκες των πολιτών».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα