18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ δημοτική αρχή Μπουρνούς υποθηκεύει το μέλλον του Πικερμίου

Η δημοτική αρχή Μπουρνούς υποθηκεύει το μέλλον του Πικερμίου

Απίστευτο! Ο κος Μπουρνούς δεν άφηνε να μιλήσουν οι μελετητές για την πολεοδομική μελέτη Πικερμίου – Τι προσπαθεί να κρύψει;

Κάθε πολίτης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου οφείλει και πρέπει να ενημερώνεται σωστά για όσα λέγονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για ν’ αποκτήσει την προσωπική του γνώμη.

Στο oncamera καθιερώσαμε πεντάλεπτη ενημέρωση σχολιασμού των δρώμενων με παράλληλη σύνδεση όσων σχολιάζονται με βίντεο καταγραφής, ώστε κάθε πολίτης να γνωρίζει ότι δεν είναι λόγια των σχολιαστών, αλλά η καθαρή αλήθεια.

Τίποτα και κανείς σχολιαστής δεν μπορεί να παραποιήσει όσα λέγονται, ούτε και ο κάθε θεατής-ακροατής  ν’ αμφισβητήσει την εικόνα και τον ήχο της συνεδρίασης.

Βάζουμε λοιπόν τέλος στη παρωδία των δημοτικών συμβουλίων και κοινοποιούμε video από τις συνεδριάσεις, για να γνωρίζει ο κάθε δημότης τι πραγματικά συμβαίνει.

Πατήστε πάνω στο εδώ για να δείτε σε βίντεο όλα όσα λέχθηκαν:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Φεβρουαρίου 2023 και με θέμα τη Πολεοδομική Μελέτη του Πικερμίου ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις, οι οποίες δυστυχώς θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον του Πικερμίου.

Στη συνεδρίαση είδαμε ένα Δήμαρχο με μια αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά, με κύριο σκοπό να μην αποκαλυφθούν όλα όσα σχεδιάζει εις βάρος των κατοίκων.

Χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν το γεγονός – όπως θα δείτε και στο τέλος του σχολιασμού – ότι στις ερωτήσεις και απορίες δημοτικών συμβούλων και πολιτών, αντί να απαντά ο μελετητής απαντούσε ο Δήμαρχος, ενώ κάποια στιγμή που πήγαν οι δημότες να δουν ένα ξεκάθαρο σχέδιο, διότι μέχρι τότε έβλεπαν τα “θαμπά” σχέδια Μπουρνούς, ο Δήμαρχος σηκώθηκε από τη καρέκλα του προκειμένου να το πάρει πίσω.

Η “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” έχοντας έρθει σε επαφή και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις των κατοίκων του Πικερμίου, παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να βάλει τις βάσεις για ένα σωστό πολεοδομικό σχεδιασμό.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα