Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ Σ. ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ Σ. ΛΙΒΑΘΙΝΟΥ

Η επιστημονική ομάδα διοίκησης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα στελέχη, προκειμένου άνθρωποι με ξεχωριστή διαδρομή στο χώρο επαγγελματικής κατάρτισής τους να μπορέσουν να οδηγήσουν το Δήμο Μαραθώνα σε μια καλύτερη και πιο σύγχρονη επόμενη μέρα.

Η Γεωργία Παππά έμαθε από τους γονείς της, τη Δήμητρα και τον Μιχάλη Παππά, ότι η ζωή είναι δυναμική και μπορούμε εμείς να την κατευθύνουμε ανάλογα με τους στόχους και το όραμά μας.

Με σπουδές Business Management στο πανεπιστήμιο Essex της Αγγλίας, άπταιστη γνώση της Αγγλικής και βασική γνώση της Γερμανικής γλώσσας διαγράφει μια καριέρα στο χώρο της Αεροπορικής Βιομηχανίας σε συνδυασμό με την Τεχνολογία της Πληροφορίας για 12 και πλέον χρόνια. Διατελεί Διευθύντρια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών Αεροδιαστημικής και Άμυνας στον κόσμο, με έδρα την Αμερική.

Τα τελευταία 6,5 χρόνια έχει σαν βάση της το Λονδίνο και έχοντας την ευελιξία να δουλεύει εξ αποστάσεως,  μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας. Η εμπειρία της αυτή σε συνδυασμό με τα συχνά επιχειρησιακά ταξίδια στο εξωτερικό και τις συνεργασίες σε παγκόσμιο πολυπολιτισμικό περιβάλλον μου της έχουν δώσει μια διαφορετική, διευρυμένη αντίληψη της ζωής και της κοινωνίας.

Η διάθεσή της για ενασχόληση με τα κοινά προκύπτει από την προσωπική της ανάγκη να συμβάλλει με σοβαρότητα, εργατικότητα και πίστη προς όφελος μιας υγιούς κοινωνίας με σκοπό την εξέλιξη και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για όλους.

Η Γεωργία Παππά θα είναι υποψήφια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με ιδιαίτερη χαρά αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Λιβαθινού να ενταχθώ στην ομάδα του και στο ψηφοδέλτιό του. Η απόφασή μου συνδέεται άρρηκτα με την εμπιστοσύνη που αισθάνομαι προς το πρόσωπό του που παραμένει διαχρονικά επίκαιρος με το μεγαλόπνοο όραμά του, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το ήθος του που αποτελούν ασφαλή ατραπό στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με γνήσια διάθεση να εμπλακώ στα κοινά, αδράχνω την ευκαιρία να προσφέρω κάτι από τον εαυτό μου στον τόπο μου και να συνεισφέρω σε ένα καλύτερο αυτοδιοικητικό αύριο. Προσωπικός στόχος είναι να εργαστώ σκληρά, ομαδικά και να προσφέρω σθεναρά στην κάθε προσπάθεια να προοδεύσει ο τόπος μας.

Με εκτίμηση,
Γεωργία Παππά