21 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ

Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου δε λέει να απαρνηθεί την απαράδεκτη συμπεριφορά του ακόμη και τις τελευταίες ημέρες της θητείας του. Ο συνδυασμός μας “Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι, ζήτησε να μας δοθεί ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο ώστε να κάνουμε την παρουσίαση των ψηφοδελτίου και του προγράμματός μας. Δηλώσαμε την πρόθεση μας στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, το οποίο μας δήλωσε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση αλλά θα πρέπει να πάρουμε και την έγκριση του Δήμου μας.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος απάντησε αρνητικά, επικαλούμενος αστείους λόγους για να δικαιολογήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Το ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι σήμερα για προεκλογική συγκέντρωση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τέτοιο λόγο, όπως εξάλλου έχει μέχρι σήμερα καταγραφεί ο συνδυασμός μας πρωτοτυπεί σε πολλά σε σχέση με την προεκλογική του καμπάνια. Επίσης η εκδήλωση μας ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ, όπου μάλλον δεν νομίζουμε να υπάρχουν υπάλληλοι του Δήμου που θα εργάζονται εκείνη την ώρα. Απλά για μια ακόμη φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος απέδειξε στην πράξη πως θεωρεί το Δήμο τσιφλίκι του και ιδιοκτησία του.

Ειλικρινά λυπούμαστε πολύ για αυτή του τη συμπεριφορά, να ξέρει πως τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν ανακόπτουν τη δυναμική μας, αντίθετα την ενισχύουν. Ευτυχώς για το Δήμο μας αυτές οι νοοτροπίες σύντομα τελειώνουν. Στις 26 Μαΐου θα κάνουμε τη δημιουργική ανατροπή που χρειάζεται ο Δήμος μας, για να φύγει μπροστά στη νέα εποχή.

 

Για τη “Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι”

Ο Υποψ. Δήμαρχος

Δαμιανός Φαφούτης

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα