21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ Toyota ενισχύει τις αυξημένες ανάγκες του δήμου Παιανίας με δύο αυτοκίνητα

Η Toyota ενισχύει τις αυξημένες ανάγκες του δήμου Παιανίας με δύο αυτοκίνητα

Ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Δάβαρη και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Παναγιώτη Μοιρασγεντή, παρέλαβε δύο οχήματα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Toyota Πόλις –Γλυκά Νερά, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ προς τους Δήμους.

Τα οχήματα που παρέλαβε ο Δήμος Παιανίας θα χρησιμοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας για τις αυξημένες υποχρεώσεις των Δημοτικών υπηρεσιών. Είχε προηγηθεί το αίτημα του Δημάρχου Παιανίας προς την ΚΕΔΕ για την παροχή δύο οχημάτων στον Δήμο, για την κάλυψη αναγκών σε Παιανία & Γλυκά Νερά.

Ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, μετά την παραλαβή των οχημάτων δήλωσε τα εξής:

«Η παραλαβή των δύο οχημάτων ενισχύει σημαντικά τον σχεδιασμό μας για τη στήριξη των συμπολιτών μας και ειδικά των ευπαθών ομάδων στην πανδημία. Ευχαριστούμε τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ & την TOYOTA ΠΟΛΙΣ για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά τους στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Τα αυτοκίνητα θα διευκολύνουν κατά πολύ το έργο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό των πολιτών και τους στηρίζει. Τώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος Παιανίας και οι υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα