20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗχητικό ντοκουμέντο διαλόγου μεταξύ Τσεμπέρη-Βασιλόπουλου και στο βάθος Μπουρνούς (video)

Ηχητικό ντοκουμέντο διαλόγου μεταξύ Τσεμπέρη-Βασιλόπουλου και στο βάθος Μπουρνούς (video)

Αν διαθέτεις έστω κι ένα κουκούτσι εξυπνάδας δεν διαψεύδεις παρασκηνιακό σχόλιο όταν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο…

Όταν υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή το αληθές παρασκηνιακού σχολίου, όπως και να το κάνουμε δεν βγαίνεις να κάνεις διάψευση του γεγονότος, αν διαθέτεις κι ένα κουκούτσι εξυπνάδας. Ούτε τιμούν τον/την συντάκτρια που θέλει να το παίζει δημοσιογράφος, επειδή κατά τύχη το τελευταίο διάστημα κατέχει μια ιστορική ιστοσελίδα της Ραφήνας.

Πολύ περισσότερο δεν σε τιμούν οι εκφράσεις μιας ανοίκειας επίθεσης τόσο απέναντι σ’ έναν εν δυνάμει δήμαρχο, μια δημοσιογράφο με παρουσία ετών σε τοπικό επίπεδο και επώνυμο συμπολίτη που αναρτά στο διαδίκτυο ενυπόγραφες αλήθειες που δεν αρέσουν. Το μόνο που κατορθώνεις να κερδίσεις είναι τη χλεύη των συμπολιτών σου, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί.

Ο λόγος για το διάλογο που έλαβε χώρα μεταξύ Τσεμπέρη – Βασιλόπουλου με επίκεντρο τον ουρακοτάγκο – μπαμπουίνο. Το βίντεο που επισυνάπτεται δείχνει την πάσα αλήθεια. Κριτές οι αναγνώστες συμπολίτες μας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθεί Δ.Τ. της παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης” του υπ. δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου

Η αλήθεια για τον μπαμπουίνο, τον Βασιλόπουλο και τον Μπουρνούς

Αδικαιολόγητος ο εκνευρισμός του κ. Μπουρνούς που εκφράστηκε μέσα από την επίθεση του Αντιδημάρχου επικοινωνίας κ. Τσεμπέρη προς το πρόσωπό μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης. Αφορμή η συνέντευξη που έδωσα στο kirkinews.gr (διαβάστε την συνέτευξη εδώ) και θα βρείτε και στην εφημερίδα μας που διανέμεται στο σπίτι σας.

Μόνος εσείς κ. Τσεμπέρη και όσοι σύμβουλοι σας άκουγαν παθητικά να ορίεστε, καταλάβατε ότι αποκάλεσα τον Δήμαρχο ουρακοτάγκο. Διαβάζοντας προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι αυτό που είπα ήταν “Και μπαμπουίνο να είχαμε στη θέση του δημάρχου, τα μεγάλα έργα θα γίνονταν στην πόλη μας” και επιμένω σε αυτό.

Είναι απαράδεκτο και ανήθικο να επιχειρείτε να καλύψετε την απραξία σας, ισχυριζόμενοι ότι η αποχέτευση, ο προαστιακός και η Αττική οδός είναι έργα δικά σας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα