21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΙΝΤΡΑΚΑΤ: Μεθοδεύσεις επί μεθοδεύσεων και παραπληροφόρηση διοίκησης Μπουρνούς έχουν αντίπαλο την αλήθεια

ΙΝΤΡΑΚΑΤ: Μεθοδεύσεις επί μεθοδεύσεων και παραπληροφόρηση διοίκησης Μπουρνούς έχουν αντίπαλο την αλήθεια

Η αλήθεια για την μεθόδευση που ακολούθησε η δημοτική αρχή Μπουρνούς για να δώσει δημοτική έκταση δίπλα στο κοιμητήριο Ραφήνας στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Επειδή ο κάθε ψηφοφόρος, ο κάθε πολίτης, ο κάθε απλός κάτοικος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, έχει υποχρέωση να ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα, όχι μόνο από λόγια, αλλά από βίντεο που δείχνει τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Κι αυτό για ν’ αποκτήσει ο ίδιος άποψη και να γνωρίσει ποιος ενδιαφέρεται ανιδιοτελώς για το κοινωνικό σύνολο και ποιος για ιδιοτελές όφελος.

Η ψήφος μετρά όταν είναι απαλλαγμένη από οιεσδήποτε υποχρεώσεις και καθαρή ως απόρροια προσωπικής γνώσης των πραγματικών γεγονότων.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ.

Μεθοδεύσεις για την απ’ ευθείας παραχώρηση δημοτικής έκτασης στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Βάζουμε τέλος στη παρωδία των δημοτικών συμβουλίων και κοινοποιούμε video από τις συνεδριάσεις, για να γνωρίζει ο κάθε δημότης τι πραγματικά συμβαίνει.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Φεβρουαρίου 2023, βλέπουμε για μια ακόμη φορά πως μεθόδευσε ο Ε. Μπουρνούς την απευθείας παραχώρηση δημοτικής έκτασης στην εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ.
Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Ε. Μπουρνούς ήθελε να δώσει αυτή την έκταση στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ,
– ξεκίνησε με την παράνομη μέθοδο της απευθείας παραχώρησης δεν του βγήκε
– συνέχισε με ένα προσχηματικό πλειοδοτικό διαγωνισμό δεν του βγήκε
– συνέχισε με απευθείας ανάθεση μίσθωσης
και τελικά σε μια έκταση, στην οποία και σε απόσταση περί τα 100μ. βρίσκονται σχολεία, θα λειτουργήσει ένα εργοτάξιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Και το χειρότερο είναι το γεγονός, ο Ε. Μπουρνούς και οι σύμβουλοί του, πήγαν να συνδέσουν εντέχνως ότι εάν ο δήμος δεν παραχωρήσει αυτή την έκταση, δεν θα γίνει το έργο της διευθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας και θα κινδυνεύουμε απο πλημμύρες.
Η “Δύναμη Ανάπτυξης” λέει “ΟΧΙ” στις μεθοδεύσεις και θέλει ξεκάθαρες δουλειές και διαυγείς συμφωνίες με τους εργολάβους.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα