25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚ. Κουλούκουσας Ν. Μάκρη: Ντροπή σας κύριοι! Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!

Κ. Κουλούκουσας Ν. Μάκρη: Ντροπή σας κύριοι! Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!

Οργίλη απάντηση του Προέδρου της δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης Κώστα Κουλούκουσα, προκάλεσε το αίτημα της συλλογικότητας «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα, https://kirkinews.gr/aytodioikisi/epithesi-ek-ton-eso-ston-dimarcho-marathona-schetika-me-ti-domi-prosfygon-metanaston/?fbclid=IwAR1GlQoZTCbBmc0ZXyGbL3vWsfaPUO2OI4bX24vQ0gH1VPtxgz_RdYreH3I προς τον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα ν’ αποσύρει την επιστολή που απέστειλε προς τους αρμοδίους υπουργούς για την απομάκρυνση της δομής φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στη Ν. Μάκρη. Έξαλλος απ’ την αναίδεια των εμπνευστών της επιστολής της «Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα» να συγκρίνουν τους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 ομοεθνείς – ομόθρησκους – ομόγλωσσους,  με τους σημερινούς πρόσφυγες – μετανάστες – λαθρομετανάστες – αλλόθρησκους, καταλήγει λέγοντας: Ντροπή σας κύριοι! Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!

«Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα της Τοπικής Αρχής Νέας Μάκρης είναι η προστασία των συμφερόντων των συμπολιτών μας και τίποτα άλλο. Όταν διαπιστώθηκαν παραβατικές συμπεριφορές (σύμφωνα με την Αστυνομία) από τους μετανάστες που ζουν ανάμεσά μας, καθώς επίσης, η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής για τον κορωνοϊό, ήταν χρέος μας να ενημερώσουμε την αρμόδια Κρατική Αρχή, που δεν είναι άλλη από το Υπουργείο Μετανάστευσης. Ξενοφοβικοί οι Έλληνες, ούτε είμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ και αυτό είναι γνωστό στα μήκη και τα πλάτη της γης, από αρχαιοτάτων χρόνων. Το πιο τραγικό δε, απ’ όλα, είναι να γίνονται συγκρίσεις και να εξομοιώνονται καταστάσεις που προσβάλλουν και θίγουν ανεπανόρθωτα και με τον πλέον ανήθικο τρόπο, τόσο την Ιστορία αυτή κάθε αυτή όσο και τους προγόνους μας!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ που ήρθαν διωγμένοι από τη Μικρά Ασία (από έναν Ερντογάν της τότε εποχής) και μεταμόρφωσαν το έλος που ήταν τότε η περιοχή, σε αυτήν την πανέμορφη πόλη της Νέας Μάκρης, δεν έχουν καμία σχέση με τους πρόσφυγες – μετανάστες – λαθρομετανάστες – αλλόθρησκους και τις… πληρωμένες καραβιές των εκμεταλλευτών ψυχών – δουλεμπόρων, οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην πατρίδα μας.
Εμείς κι εγώ προσωπικά, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της πόλης μου, κόντρα σε οτιδήποτε άλλο. Πάνω απ’ όλα θα είμαι αμείλικτος σε όποιον προσβάλλει -για μικροπολιτικές σκοπιμότητες- τα ιερά και τα όσια, όπως είναι τα κόκκαλα των προγόνων μου, αλλά και βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας.
Ντροπή σας κύριοι! Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα