19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚ.Π.Α.Μ.Ρ.Ρ.: Η τοπική κοινωνία και σύσσωμη η αντιπολίτευση να καταδικάσει την αυθαιρεσία...

Κ.Π.Α.Μ.Ρ.Ρ.: Η τοπική κοινωνία και σύσσωμη η αντιπολίτευση να καταδικάσει την αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής Μπουρνούς!

Απάντηση της Κίνησης Προστασίας, Ανάδειξης του Μεγάλου Ρέματοσ Ραφήνας, στην αυθαίρετη στοχοποίηση της μόνης οικολογικής οργάνωσης του δήμου, σχετικά με ατύχημα που προκλήθηκε από άγνωστο δράστη που παραμένει άφαντος, στον χειριστή μηανήματος καθαρισμού της κοίτης του Μ. Ρέματος, απ’ τον δήμαρχο Ρ-Π.

Το δελτίο τύπος της οικολογικής οργάνωσης ξεκινά:

“Εχθές το πρωί πληροφορηθήκαμε από τα παραπάνω δημοσιεύματα ότι … «άγνωστος άντρας, πιθανότατα κάποιας οικολογικής οργάνωσης»  (κατά το rpn), «δράστης που φαίνεται να ανήκει σε ομάδα που αντιτίθεται στους καθαρισμούς του ρέματος» (κατά το irafina) και με βεβαιότητα «οικολόγος»  (κατά το δήμαρχο),  επιτέθηκε και τραυμάτισε χειριστή του μηχανήματος που εκτελεί καθαρισμό στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, με αποτέλεσμα ο χειριστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βγαλμένο ώμο, καθώς επίσης και ότι ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία ύστερα από την κατάθεση του τραυματία.

Καταρχήν  είναι  άξιο απορίας το γεγονός ότι  ο “μυστηριώδης” άγνωστος άνδρας δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν, κάτι πρωτοφανές στην εποχή μας, ούτε καν από τον χειριστή που δούλευε στη μπουλντόζα λίγη ώρα μετά, όπως μας δήλωσε ο ίδιος.  Επίσης άξιο απορίας είναι το αυθαίρετο συμπέρασμα  των παραπάνω ότι ο «δράστης» ήταν μέλος κάποιας οικολογικής οργάνωσης που αντιτίθεται στους καθαρισμούς, ακόμη δε περισσότερο η βεβαιότητα του δημάρχου επ’αυτού!!!”

Περισσότερα στο επισυναπτόμενο PDF  20211021 ΔΤ συκοφαντίες

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα