22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚαινοτόμο λογισμικό θέρμανσης σχολείου στην Αρτέμιδα

Καινοτόμο λογισμικό θέρμανσης σχολείου στην Αρτέμιδα

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή είδηση ανακοινώθηκε απ’ τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας προ ολίγων ωρών στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, όπου αναφέρεται ότι τοποθετήθηκε και λειτούργησε στο 5ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος το πρώτο έξυπνο καινοτόμο σύστημα παραγωγής θέρμανσης σε σχολείο στο δήμο, αλλά και στην Ανατολική Αττική. Μια καινοτομία που αξίζει συγχαρητηρίων κι ίσως παράδειγμα προς μίμηση κι απ’ άλλους Δήμους.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου στο FB:

«Καλημέρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα λειτουργίας από τη στιγμή που τοποθετήθηκε το πρώτο έξυπνο καινοτόμο σύστημα παραγωγής θέρμανσης σε σχολείο στην πόλη μας αλλά και στην Ανατολική Αττική. Με το λογισμικό του μπορεί να ελέγχεται κάθε πτυχή του συστήματος εξ αποστάσεως από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone μέσω WiFi. Παρέχει εξοικονόμηση μέχρι και:
70% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης,
70% σε σχέση με τον κοινό ηλ. λέβητα,
50% σε σχέση με το φυσικό αέριο και
30% σε σχέση με τα κλιματιστικά τελευταίας γενιάς. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί με μικρή αναβάθμιση να παρέχει και ψύξη. Στόχος μας είναι μετά την επιτυχημένη λειτουργία του να τοποθετηθούν σταδιακά αντίστοιχες μονάδες σε όλα τα σχολεία. Η προσπάθειά μας δε σταματά στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων αλλά αγωνιζόμαστε καθημερινά με κάθε μέσο για την επίτευξη του σκοπού μας που είναι η απόκτηση σύγχρονης σχολικής στέγης για όλα τα παιδιά».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα