18.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚατά πλειοψηφία πέρασε ο Προϋπολογισμός του 2020 στην Παιανία!

Κατά πλειοψηφία πέρασε ο Προϋπολογισμός του 2020 στην Παιανία!

Έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό χωρίς ουτοπικές υποσχέσεις κατέθεσε η δημοτική αρχή Παιανίας για το 2020 με στόχο το νοικοκύρεμα του δήμου αλλά και τη δημιουργία των θεμελίων που θα επιτρέψουν την υγιή ανάπτυξη του δήμου.
Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι να διατηρηθούν οι παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες προς του πολίτες με το βάρος να πέφτει εκ των πραγμάτων στα έσοδα τα οποία θα πρέπει όχι μόνο να εισπραχθούν αλλά ο στόχος που τίθεται να ξεπεραστεί.
Στην κατάρτιση του προϋπολογισμού ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης έθεσε ως απαράβατο όρο να μην γίνει υπερεκτίμηση εσόδων αλλά να εγγραφούν μόνο τα νομοθετημένα έσοδα έτσι ώστε να μην αποδειχθεί ελλειμματικός και ως εκ τούτου παράνομος.
Ο Ισίδωρος Μάδης ξεκαθάρισε στο Σώμα πως προτεραιότητα για κείνον είναι η επένδυση στην ανάπτυξη και αυτή μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από έναν οικονομικά τακτοποιημένο δήμο.

«Θα μπορούσαμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν και να είμαστε αγαπητοί. Η ιστορία όμως θα μας κατέγραφε μεταξύ εκείνων που καταδίκασαν την πόλη σε μαρασμό. Που την έκαναν τον φτωχό συγγενή της πρωτεύουσας της χώρας, μια επαρχία χωρίς όραμα.

Όμως εμείς έχουμε όραμα και αυτό θα υλοποιήσουμε.

Για έναν δήμο ισχυρό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους όμορους δήμους. Ο προϋπολογισμός που σήμερα ψηφίζουμε είναι το πρώτο μεγάλο βήμα προς το μέλλον. Προσωπικά θα ήθελα να ήταν ένα άλμα προς τα εμπρός όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Είμαστε ρεαλιστές και σχεδιάζουμε προσεκτικά ώστε σε ένα χρόνο από σήμερα να έχουμε τις απαραίτητες υγιείς βάσεις για να χτίσουμε. Αυτό εξασφαλίζει αυτός ο προϋπολογισμός».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα