18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚαταπέλτης ο Βασιλόπουλος vs Τσεβά για αναξιοπιστία και διασπορά ψευδών ειδήσεων

Καταπέλτης ο Βασιλόπουλος vs Τσεβά για αναξιοπιστία και διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δηλώνει παρών με ιδέες και τεχνογνωσία για την εξέλιξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών – Απ’ την σκληρή κριτική δεν γλύτωσε ο Βαγγέλης Μπουρνούς, αναφορικά με την διοίκηση που άσκησε κι αποδοκιμάστηκε απ’ το εκλογικό σώμα

Μια συνέντευξη ποταμός του Ανδρέα Βασιλόπουλου στην ιστοσελίδα iselida.gr, όπου ο Ανδρέας παρουσιάζει τις αποφάσεις του, την 10ετή διαδρομή του στην τοπική πολιτική σκηνή, την διαρκή παρουσία του με ιδέες και τεχνογνωσία προς όφελος της τοπική κοινωνίας.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – 10ΕΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

“Είναι σίγουρο ότι η ”Δύναμη ανάπτυξης” θα είναι παρούσα το 2028. Εκτιμώ και το ποσοστό που μας στήριξε, αλλά και ένα κύκλο συνεργατών που μας έχει πλαισιώσει οι οποίοι όλοι μαζί θέλουμε να προσφέρουμε.

Κάθε φορά ο στόχος έρχεται πιο κοντά.

Ξεκινήσαμε το 2011 με 6% το 2014, έγινε 11% το 2019 και έφτασε 16% το 2023. Είναι προφανές ότι το 2028 θα ξεπεράσουμε το 22%. Και είμαι χαρούμενος που αυτό το ποσοστό διαμορφώνεται από πολίτες που συνειδητά επιλέγουν τη «Δύναμη Ανάπτυξης», όχι  επειδή υπάρχουν πελατειακές σχέσεις, γιατί ουδέποτε υπήρξαν με την παράταξη μας, αλλά διότι εμπιστεύονται αυτό που λέμε, διότι εκτιμούν τους ανθρώπους μας και την έως σήμερα πορεία μας.

Δέκα χρόνια τώρα με συνέπεια βλέπουν ότι είμαστε δίπλα στα προβλήματα. Ότι κάνουμε μια  σταθερή αντιπολίτευση. Ότι βοηθάμε την όποια Δημοτική Αρχή στους τομείς που επιλέγουμε”.

ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ

Την αναξιοπιστία της Δήμητρας Τσεβά:

«Οι πολίτες βλέπουν επίσης και συγκρίνουν τις εναλλακτικές που έχουν. Ανθρώπους που δεν  έχουν καταφέρει να πείσουν ούτε για την εντιμότητα τους, ούτε  για την αξιοπιστία τους. Για παράδειγμα και η κ. Τσεβά τώρα με την εξαπάτηση που έκανε στο εκλογικό σώμα με την «Προγραμματική Συμφωνία» που είχε με την παράταξή μας έχασε ένα μεγάλο μέρος της πολιτικής αξιοπιστίας της».

Την ανεπάρκεια πολιτικής σε θέματα αιχμής:

«Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον στους πρώτους δύο μήνες διοίκησης, αλλά αν η πρώτη του ενέργεια  στο κομμάτι του πολιτισμού για παράδειγμα είναι να στείλει ένα ”τελεσίγραφο” στη Βιβλιοθήκη της Διασταύρωσης ”μαζέψτε τα 10.000 βιβλία σας και φύγετε” είναι δείγμα ανεπάρκειας. Όταν επί τόσον καιρό υπόσχονται στην ομάδα Τερζοπούλου ότι θα προστατεύσουν το Ρέμα και μόλις αναλαμβάνουν καταλαβαίνουν ότι δε θέλουν να κάνουν καμία ενέργεια, ούτε καν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που τους έδειξα ότι διατρέχουμε από τις επιχωματώσεις στην κοίτη, λέγοντας ”εγώ τα έχω συζητήσει με την Ιντρακάτ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”. Ναι! – είναι πολιτικά ανεπαρκείς και θέτουν σε κίνδυνο τη Ραφήνα».

Ανέδειξε την απειρία της νέας διοίκησης

«Είναι μία ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν αυτή τη στιγμή ούτε την εμπειρία, ούτε τη γνώση να διοικήσουν. Πειραματίζονται στις καρέκλες που βρίσκονται. Δεν δέχονται βοήθεια και από κανέναν, γιατί η κ. Τσεβά έχει έναν συγκεντρωτικό χαρακτήρα ίδιο με του προκατόχου της και ελπίζω αυτό να μην οδηγήσει σε καταστροφές».

Ειλικρινής και αβίαστη η απάντηση του Ανδρέα, στο αν έχει μετανιώσει για τη στήριξη που έδωσε στην Τσεβά «Δεν μετάνιωσα. Ήταν ειλημμένη συνειδητή απόφαση της παράταξης μας και προσωπικά δική μου και την ανακοίνωνα διαρκώς δημοσίως. Αν δεν είμασταν εμείς στο δεύτερο γύρο δεν θα στηρίζαμε την υποψηφιότητα Μπουρνούς. Στο πλαίσιο της συνέπειας μας λοιπόν εκτελέσαμε την απόφαση μας με βάση δημόσια και διαφανή συγκεκριμένη πρόταση διοικητικής σύμπραξης που έγινε αποδεκτή και αυτό ανεξαρτήτως ποιος ήταν ο αντίπαλος του κ. Μπουρνούς. Έτυχε να ήταν  το ατυχές δίδυμο Ξηντάρα – Τσεβά. Αλλά δεν υπήρχε πολιτική εναλλακτική, αν και γνωρίζαμε τη μεγάλη πιθανότητα  ρίσκου να αποδειχτούν πολιτικά αναξιόπιστοι και διοικητικά ανεπαρκείς”.

Λάβρος εναντίον όσων διαδίδουν ότι τα έχει βρει με τον Μπουρνούς

«Υπάρχει μια ομάδα άθλιων ψευτών, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται και στη σημερινή δημοτική Αρχή, οι οποίοι από το 2022 έλεγαν αυτό το πράγμα. ”Ο Βασιλόπουλος στις εκλογές του ´23 θα τα βρει με τον Μπουρνούς”. Αντιθέτως στήριξα όσο πιο πολύ μπορούσα την εκλογή της κ. Τσεβά. Οι ίδιοι άθλιοι συνεχίζουν να λένε αυτά τα πράγματα και σήμερα. Με κανένα στοιχείο και με μόνο κίνητρο να υποβαθμίσουν την ομάδα μας επειδή εκείνοι δεν μπορούν να βελτιωθούν.  Ας σταματήσουν εγκαίρως γιατί πραγματικά θέλουμε να προσφέρουμε και η τακτική της συκοφαντίας στο καφενείο δεν βοηθά την πρόοδο».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο ακόλουθο λινκ

https://iselida.gr/index.php/attiki/rafina-pikermi/item/49641-a-basilopoulos-gnorizame-oti-i-k-tseva-den-eixe-ikanotites-dioikisis

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα