24.1 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚαταστροφική, επικίνδυνη και μοιραία η Δήμητρα Τσεβά για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Καταστροφική, επικίνδυνη και μοιραία η Δήμητρα Τσεβά για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η Δήμητρα Τσεβά δεν ακολουθεί μόνο καταστροφική πορεία για τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά στο τέλος θ’ αποδειχτεί μοιραία για την περιοχή και κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Θλιβερή παρουσία Τσεβά στη χτεσινή, 30 Ιουλίου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, με κλου των λεγομένων της ότι ο καθ’ ύλη υπεύθυνος της ΟΛΡ Α.Ε. δι’ εγγράφου θα ενημερώσει σε ότι αποφασίστηκε για το λιμάνι της Ραφήνας, τόσο την πλειοψηφία, όσο και τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία με τη σειρά τους παίρνουν τη σκυτάλη να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά… (άκουσον-άκουσον) και τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας!

Αυτό κι αν είναι πρωτάκουστο! Στα 25 χρόνια άσκησης τοπικής δημοσιογραφίας, για πρώτη φορά ακούμε και βλέπουμε μια γυναίκα να διοικεί ένα δήμο, με τρόπο ανοίκειο προς τα καθιερωμένα της τοπικής αυτοδιοίκησης, να μην ενημερώνει ο/η δήμαρχος το δημοτικό συμβούλιο επί παντός επιστητού σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος για το κοινωνικό σύνολο, αλλά η σκυτάλη ενημέρωσης να περνά στα τοπικά ΜΜΕ! 

Επί επτά μήνες η κ. Τσεβά, δεν έχει ενημερώσει, ως οφείλει, ούτε μία φορά το Σώμα για όσα συζητά σε κατ’ ιδία συναντήσεις με υπουργούς, κρατικούς και θεσμικούς φορείς. Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική πορεία μας, τότε που παρακολουθούσαμε ανελλιπώς τις συνεδριάσεις των δήμων της αν. Αττικής κι όχι μόνο, οι δήμαρχοι πριν ξεκινήσουν τα θέματα της ημερησίας διάταξης, πάντα μα πάντα ενημέρωναν το Σώμα όταν συναντούσαν υπουργούς κ.ά. για το θέμα συζήτησης, τα αιτήματα που υπέβαλαν, τα όσα ειπώθηκαν και τις απαντήσεις που πήραν.

Με την κ. Τσεβά κανείς δεν ξέρει τι πάει και κάνει από δω κι από κει. Ποια θέματα συζητά με τους καθ’ ύλη αρμοδίους, ποια αιτήματα θέτει στο τραπέζι, ποιες απαντήσεις παίρνει. Αν διεκδικεί κάτι τέλος πάντων ή απλώς κάθεται και ακούει αυτά που σχεδιάζονται για το δήμο και απλά συναινεί, μη δίνοντας παράλληλα λογαριασμό σε κανέναν, ούτε καν στους συμβούλους του δημοτικού συμβουλίου.

Με αυτά τα δεδομένα είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η Δήμητρα Τσεβά δεν ακολουθεί μόνο καταστροφική πορεία για τον δήμο, δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά στο τέλος θ’ αποδειχτεί μοιραία για την περιοχή και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.  

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα