16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚάτι αλλάζει στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ραφήνας

Κάτι αλλάζει στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ραφήνας

Νίκος Αργυρός: Στόχος μου να γίνει το Κοινοτικό Συμβούλιο πιο αποτελεσματικό, να διασφαλιστεί η συνέχεια των απόψεων που ανταλλάσσονται στις συναντήσεις του, να διευρύνει τις αρμοδιότητές του και να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση με τις παρεμβάσεις του στον Δήμο μας.

Εντυπωσιακή αναβάθμιση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ραφήνας σε σχέση με ότι ίσχυε επί θητείας Μπουρνούς, με τακτικές και ουσιαστικές συνεδριάσεις-παρεμβάσεις Κοινοτικών Συμβούλων σε καίρια προβλήματα της πόλης, που συζητιούνται και ομόφωνα γίνονται αποδεκτές.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Κ.Σ. κ. Νίκος Αργυρός, πολύ περισσότερο επειδή αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο ανάδειξης σοβαρών προβλημάτων, όπως το επίπεδο προσβασιμότητας ΑμεΑ και ο χρονο-προσδιορισμός των αναχωρήσεων-αφίξεων των πλοίων, ώστε η πόλη να ζήσει ένα καλύτερο καλοκαίρι κυκλοφοριακά.

Πιο κάτω το δελτίο τύπου του κ. Αργυρού:

Για να είστε ενήμεροι…

Αγαπητοί συνδημότες,

στις συνεδριάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ραφήνας 20/2 και 28/3 2024, θέλω να σας ενημερώσω ότι:

  • Ψήφισα αρνητικά, ως προς την κατασκευή και λειτουργία της ΜΕΒΑ στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σύμφωνα και με την εξ’ αρχής δέσμευση του επικεφαλής της παράταξής μας Ανδρέα Βασιλόπουλο.
  • Εισηγήθηκα να εξεταστεί και να αξιολογηθεί από το Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου το επίπεδο προσβασιμότητας δημοσίων χώρων από ΑΜΕΑ και εν γένει ανθρώπων με κινητικά προβλήματα η με βρεφικά καρότσια, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης η βελτίωσής τους, και προς τιμή του το Κοινοτικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα.
  • Εισηγήθηκα να υποβληθεί αίτημα από το Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου προς το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για να εφαρμοστεί χρονο-προγραμματισμός αφίξεων αναχωρήσεων των πλοίων, για τούς θερινούς μήνες του τρέχοντος έτους 2024 από το λιμάνι της Ραφήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες υποδομές του Δήμου μας που μπορούν να αντέξουν τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο επιβατών και οχημάτων, και προς τιμή του το Κοινοτικό Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα.

Στόχος μου είναι να γίνει το Κοινοτικό Συμβούλιο πιο αποτελεσματικό, να διασφαλιστεί η συνέχεια των απόψεων που ανταλλάσσονται στις συναντήσεις του, να διευρύνει τις αρμοδιότητές του και να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση με τις παρεμβάσεις του στον Δήμο μας.

Φιλικά,

Νίκος Αργυρός

Κοινοτικός Σύμβουλος Ραφήνας

Δύναμη Ανάπτυξης

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα