23.5 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚοίτα ποιος μιλάει (Μπουρνούς) για παρενόχληση δημοτικών υπαλλήλων κ.α.– Πως απαντά (Βασιλόπουλος)

Κοίτα ποιος μιλάει (Μπουρνούς) για παρενόχληση δημοτικών υπαλλήλων κ.α.– Πως απαντά (Βασιλόπουλος)

Όταν ο γράφων έχει καθίσει στην «καρέκλα» εξουσίας κι έχει κατηγορηθεί εγγράφως για παραπτώματα, τότε το πράγμα παίρνει διάσταση ανοησίας, οπότε η σιωπή θα ήταν προτιμότερη και σοφή επιλογή.

Γράφει η Αγγελική Ραγκούση

Σιχαίνομαι πραγματικά τα γραπτά που μιλούν γενικά κι αορίστως για «κάποιους» χωρίς να έχουν το θάρρος να μιλήσουν συγκεκριμένα σε ποιους αναφέρονται.

Όταν δε ο γράφων έχει καθίσει στην «καρέκλα» εξουσίας κι έχει κατηγορηθεί εγγράφως για παραπτώματα, τότε το πράγμα παίρνει διάσταση ανοησίας, οπότε η σιωπή θα ήταν προτιμότερη και σοφή επιλογή.

Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Μπουρνούς, ο οποίος ακόμα δεν έχει κατανοήσει γιατί τον απέπεμψαν απ’ τη θέση του οι πολίτες και αποτυπώνει σκέψεις του στο προσωπικό του προφίλ στο FB εκφράζοντας την πικρία του, όπου όμως κάνει δύο σοβαρότατα λάθη:

Το πρώτο αφορά τον εξοστρακισμό του απ’ την τοπαρχία Ραφηνας-Πικερμίου, όπου δεν μπορεί να κατανοήσει ότι απέτυχε παταγωδώς να ξανακερδίσει το δήμο λόγω δικής του αποκλειστικά ευθύνης και ρίχνει το φταίξιμο σ’ αυτούς που δήθεν, άκουσον-άκουσον, παραχάραξαν την επιλογή των πολιτών! Συνεχίζοντας τους κατηγορεί ότι βάζουν «πλατούλες» στην κακή διοίκηση Τσεβά υποσημειώνοντας ότι σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η στήριξη!

Γράφει λοιπόν ο Μπουρνούς που δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε, όπως ότι φαντάζει χλωμό έως αδύνατο να επανέλθει στην εξουσία:

«Κάποιοι που υποστήριξαν έμπρακτα να παραχαραχθεί η επιλογή των πολιτών για τη διοίκηση στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου και κάποιοι εξ αυτών που μετεκλογικά δήθεν άλλαξαν πορεία και κάποιοι άλλοι που βάζουν με την ψήφο ακόμα και σήμερα “πλατούλες” για δικούς τους λόγους που σύντομα θα το δημοσιοποιήσουν…»

για να κάνει συνεχίζοντας το… δεύτερο ασυγχώρητο λάθος γράφοντας: «ανακάλυψαν ότι τα περιστατικά ηθικής παρενόχλησης των υπαλλήλων είναι ανεπίτρεπτα και καταδικαστέα. Πάντα οι δημοτικοί υπάλληλοι αγωνίζονταν και αγωνίζονται για να λειτουργήσει ο Δήμος για το όφελος της τοπικής κοινωνίας

Κάποιοι που συνειδητά βάζουν πλάτη για να υπερκαλύψουν την ανεπάρκεια και τη μειωμένη ικανότητα διοίκησης της δημοτικής αρχής τώρα ανακαλύπτουν αυτή την ανεπάρκεια. Είναι αργά για δάκρυα…» Όντως είναι όπως φαίνεται στην απάντηση Βασιλόπουλου στο δικό του προφίλ του FB, στο ίδιο ύφος με το προλαλήσαντα φρεσκάροντάς του τη μνήμη:

«Κάποιος που πέρασε από τη διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και “στολίστηκε” με απίστευτες καταγγελίες από το Σωματείο Εργαζομένων και όταν ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών (2016) και όταν ήταν Δήμαρχος (2022) περίμενα να καταλάβει γιατί δεν έλαβε τη Β’ Κυριακή την εντολή να ξαναδιοικήσει. Είναι αργά για δάκρυα.

Το οφείλαμε στους εργαζόμενους. Το οφείλαμε στους πολίτες.

Ας φρεσκάρουμε με δύο έγγραφα τη μνήμη σε εκείνους που το χρειάζονται και ας δούμε τις ομοιότητες προσώπων και προσωπικοτήτων…»

Τα δύο έγγραφα καταγγελιών εναντίον του πρώην δημάρχου

Κι η πρόσφατη καταγγελία του σωματείου εργαζομένων εναντίον της Τσεβά, το άλλο πρόσωπο του Μπουρνούς

_________ – ________ 26_02.09.2024 __ 19054_04.09.2024

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα