20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚυριάκος Μαϊόπουλος: ΜΑΖΙ με Ανδρέα Βασιλόπουλο προς υλοποίηση φιλόδοξου αναπτυξιακού οράματος για...

Κυριάκος Μαϊόπουλος: ΜΑΖΙ με Ανδρέα Βασιλόπουλο προς υλοποίηση φιλόδοξου αναπτυξιακού οράματος για Ραφήνα & Πικέρμι

"Κυριάκος Μαϊόπουλος: Η Υποψηφιότητα που φέρνει την αυτοπεποίθηση στον Δήμο μας"

Οι δημοτικές εκλογές αποτελούν πάντα μια σημαντική στιγμή στο δήμο μας, καθώς προσφέρουν την ευκαιρία να επιλέξουμε τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που θα καθοδηγήσουν την πορεία μας προς το μέλλον. Στον δήμο μας, μια νέα υποψηφιότητα αναδύεται με δύναμη και φιλοδοξία, δίνοντας μια νέα διάσταση στον δημοτικό χάρτη – ο Κυριάκος Μαϊόπουλος.

Ο Κυριάκος Μαϊόπουλος είναι προσφυγικής καταγωγής και γεννήθηκε στον Πειραιά, έναν τόπο πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό. Το βιογραφικό του εντυπωσιακό, καθώς αποφοιτώντας από τη Σχολή Ευελπίδων το 1982 ανέλαβε υπηρεσίες σε περιοχές εξαιρετικής γεωστρατηγικής σημασίας, συμπεριλαμβανομένων των ελληνοτουρκικών και ελληνοαλβανικών συνόρων, καθώς και σε νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται πολύ κοντά στα τουρκικά παράλια. Επιπλέον, ο Κυριάκος Μαϊόπουλος υπηρέτησε ως αξιωματικός επιτελής σε διεθνή ευρωπαϊκό οργανισμό, είχε τον ρόλο του παρατηρητή στα κράτη της περιοχής του Καυκάσου και την εμπόλεμη ζώνη του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Αυτή η ευρεία διεθνής εμπειρία, ενισχύει την ικανότητά του να αντιμετωπίζει “πολύπλοκες” καταστάσεις.

Μετά την εθελουσία αποστρατεία του, απ’ το 2005,  ο Κυριάκος Μαϊόπουλος εγκαταστάθηκε στη Ραφήνα, όπου ήταν και ο πρώτος που κατανόησε τη σημασία της γνήσιας και έγκυρης τοπικής ενημέρωσης δημιουργώντας την πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα της περιοχής.
Εκτός από τη δημιουργία της ιστοσελίδας της περιοχής, διακρίνεται για την ευαισθησία του στα κοινωνικά ζητήματα. Για έξι χρόνια, διετέλεσε εκκλησιαστικός επίτροπος και ταμίας  σε ενορία της περιοχής. Αυτή η εμπλοκή του με την εκκλησία, όπως ο ίδιος λέει, τον άλλαξε σαν άνθρωπο στον τομέα των “ανθρώπινων σχέσεων” και στη συμβολή του καθενός ανθρώπου για το κοινό καλό.

Σήμερα και με την ένταξη του στην παράταξη “Δύναμη Ανάπτυξης” με υπ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Ανδρέα Βασιλόπουλο ζητά την υποστήριξή μας για να υλοποιήσει το όραμά του για έναν σύγχρονο και λειτουργικό δήμο. Οι πολιτικές του ιδέες προσανατολίζονται προς τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, με έμφαση στην ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την κοινωνική ευημερία.

Με προτεραιότητα τις κοινωνικές παροχές για τον πολίτη, που οραματιζόμαστε με τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο, η “Δύναμη Ανάπτυξης” έχει στις άμεσες προτεραιότητές της , την ανθρώπινη επικοινωνία με τους πολίτες, τη πλήρη διαφάνεια και τη συμμετοχή των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων

Η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μαϊόπουλου αντιπροσωπεύει τη νέα πνοή και τη δέσμευση προς την πρόοδο και την κοινωνική ανάπτυξη. Είναι ένας υποψήφιος που μπορεί να φέρει ανανέωση και αυτοπεποίθηση στον δήμο μας, και αξίζει την υποστήριξή μας στον αγώνα του για έναν καλύτερο αύριο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα