16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΛιάνα Κωνσταντίνου: Το αθλητικό κέντρο Ν. Βουτζά θα δοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα;...

Λιάνα Κωνσταντίνου: Το αθλητικό κέντρο Ν. Βουτζά θα δοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα; Περί συνωμοσίας μιλά ο δήμαρχος Ρ-Π

Το φόβο για παραχώρηση του αθλητικού κέντρου του Νέου Βουτζά σε ιδιωτικά συμφέροντα, εκφράζει η κάτοικος Ν. Βουτζά Λιάνα Κωνσταντίνου και ζητά την διαβεβαίωση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου γραπτώς πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο δήμαρχος στο προσωπικό του προφίλ του FB αναφέρεται σε συνωμοσίες και απαντά με ξεκάθαρα λόγια στις φήμες.

Ακολουθούν οι απόψεις των δύο:

Παρέμβαση Λιάνας Κωνσταντίνου:

Αγαπητοί  Συνδημότες,

Ως ενεργός πολίτης του δήμου μας και κάτοικος του Νέου Βουτζά από το 1990 , θα ήθελα να σας επισημάνω  τον κίνδυνο να παραχωρηθεί το αθλητικό κέντρο του Νέου Βουτζά σε Ιδιωτικά Συμφέροντα.

Οι εγκαταστάσεις του κέντρου επισκευάστηκαν αμέσως μετά τη πυρκαγιά με ενέργειες-χορηγίες- προσωπική εργασία των κατοίκων και μελών του συλλόγου μας

Το κέντρο αποτελεί για την κοινωνία μας συνδετικό κρίκο ως χώρος συνελεύσεων, συγκεντρώσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών μας και των κατοίκων για 35 συναπτά έτη και μας κράτησε όρθιους αμέσως μετά τη πυρκαγιά.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εμπλοκή οποιουδήποτε ιδιωτικού παράγοντα στην λειτουργία του

Περιμένω λοιπόν Γραπτή Διαβεβαίωση από το Δήμαρχο Ραφήνας κύριο Βαγγέλη Μπουρνούς, πως αυτό δεν θα συμβεί.

Σε ότι αφορά τις διαφωνίες περί της ονομασίας του αθλητικού κέντρου δηλώνω με παρρησία, ότι τάσσομαι υπέρ της μετονομασίας του σε «Ισμήνη Σημηριώτη».

Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκη στο άθλημα του τένις,  η οποία μάλιστα κατάγεται από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Ας μην ξεχνάμε ότι η περιοχή μας ονομάστηκε έτσι Νέος Βουτζάς, για να διατηρηθεί η μνήμη του Μπουτζά της Σμύρνης.

Περιμένω από τους Μαραθωνίτες και τους Ραφηνιώτες συμπαράσταση στον αγώνα μας, όπως άλλωστε το έπραξαν ανιδιοτελώς και στις πυρκαγιές

Με εκτίμηση

Λιάνα Κωνσταντίνου

Απάντηση μέσω FB δημάρχου Ρ-Π Βαγγέλη Μπουρνούς:

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να αποδώσουν στο ΔΣ άλλα κίνητρα, για να κρύψουν πίσω από τις ενέργειες άρνησης τους τις πραγματικές προθέσεις για αποκλειστική ιδιόχρηση του χώρου.
Όσο για μεταξύ υμών (και όχι ημών) ανταλλαγές περί μεγέθους συνεισφοράς, υπάρχουν οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (αναρτημένες και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τους ενδιαφερόμενους) για τους πραγματικούς αναπλάστες του αθλητικού κέντρου του Ν. Βουτζά.
Τέλεια και παύλα.
Οποίος ενδιαφέρεται ας ανατρέξει στον ισότοπο της Διαύγειας. Οι λοιποί ας μείνουν στην αυταρέσκεια ΤΟΥΣ.
Πάντως να γνωρίζουν όλοι, ότι όλα τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα μείνουν παντοτινά για χρήση απ’ τους κατοίκους του δήμου μας.
Αφήνω τους υπόλοιπους στις μύχιες σκέψεις τους.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα