19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜάτι: Αποστομωτική απάντηση Βασιλόπουλου σε τρολ δημοσίευση Μπουρνούς στα social media για...

Μάτι: Αποστομωτική απάντηση Βασιλόπουλου σε τρολ δημοσίευση Μπουρνούς στα social media για την μεγάλη συγκέντρωση

Ξεκινήσαμε από το Μάτι και θα "ακούσουμε" όλες τις γειτονιές!

Αποστομωτική είναι η απάντηση του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου σε ανάρτηση του κου Μπουρνούς στην προσωπική του σελίδα του FB, όπου με ειρωνικό τρόπο αναφέρεται στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στελεχών και φίλων της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» σε Pizza – Restaurant του Ματιού.

«Ξεκινήσαμε από το Μάτι και θα “ακούσουμε” όλες τις γειτονιές!» τονίζει ο Ανδρέας, ανοίγοντας τον κύκλο των συναντήσεων του με τους κατοίκους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ξεκινώντας από το Μάτι. Μια συνειδητή απόφαση, ως την περιοχή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τη φονική πυρκαγιά του 2018 και δεν έχει επουλώσει ακόμη τις πληγές της.

Υπογράμμισε επίσης την επερχόμενη αλλαγή του δημοτικού σκηνικού, που επιθυμούν οι κάτοικοι του δήμου αλλά και την επιθυμία του, να ακούσει τις προτάσεις των κατοίκων που δεν θέλουν απλώς να φύγει ένας Δήμαρχος, αλλά να έρθει ένας Δήμαρχος που θα λύσει τα προβλήματά τους.

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Βασιλόπουλου – τοπικής κοινωνίας.

Η προσήλωση του Ανδρέα τόσο στην δημοκρατική συνύπαρξη, όσο και την ισότιμη συνεργασία μεταξύ στελεχών, μελών της παράταξης και απλών πολιτών, αποτελεί εγγύηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο της συγκέντρωσης εδώ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα