19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜε επίκεντρο την πρόληψη Υγείας για ηλικιωμένους τα ενημερωτικά προγράμματα της Π.Ε....

Με επίκεντρο την πρόληψη Υγείας για ηλικιωμένους τα ενημερωτικά προγράμματα της Π.Ε. αν. Αττικής

Η αρμόδια Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής υλοποιεί προγράμματα με σκοπό την ενημέρωση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με το θέμα : «Γρίπη-Μέτρα Πρόληψης-Εμβολιασμός Ενηλίκων» στο Κ.Α.Π.Η. Γέρακα στις 12/11/2019, στο Κ.Α.Π.Η. Κερατέας στις 15/11/2019, στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου στις 18/11/2019 και στο Κ.Α.Π.Η. Νέας Μάκρης στις 19/11/2019.

Σήμερα Παρασκευή 22/11/2019 αρμόδιο κλιμάκιο θα επισκεφτεί το Κ.Α.Π.Η. Βούλας με θέμα : «Πρόληψη και Διαχείριση των Αισθητηριακών Διαταραχών-‘Οραση και Ακοή» ενώ επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη είναι στο Κ.Α.Π.Η. Μαραθώνα τη Δευτέρα 25/11/2019 με θέμα : «Γρίπη-Μέτρα Πρόληψης-Εμβολιασμός Ενηλίκων».

Το πρόγραμμα ενημέρωσης συνεχίζεται καθώς η ευαισθητοποίηση του κοινού για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση όπως και η υλοποίηση βασικών μέτρων για την προαγωγή της υγείας της ευαίσθητης ομάδας των ηλικιωμένων ατόμων,  αποτελεί ένα από τα σημαντικά θέματα όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα