20.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝ. Ψαρρός: Πρώτη τεκμηριωμένη αντίδραση επί της διαδικασίας εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης...

Ν. Ψαρρός: Πρώτη τεκμηριωμένη αντίδραση επί της διαδικασίας εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης στη Ραφήνα

Σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω κος Νίκος Ψαρρός ως έχων έννομο συμφέρον κατέθεσε στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου αίτηση για παροχή εγγράφων, σχέση έχοντα με διευκρινιστικές αποφάσεις σχετικά με την υλοποίηση της ελεγχόμενης στάθμευσης στη Ραφήνα με αριθμό πρωτοκόλλου 7800/5-6-2020.

Είναι ο πρώτος δημότης που ζητά με τον πλέον επίσημο τρόπο απαντήσεις στα όσα παράξενα συμβαίνουν στην εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης και την έκδοση κάρτας επί πληρωμή.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις που θα δοθούν απ’ την δημοτική αρχή, όπως και πως θα ελέγχεται η 5ωρη ελεύθερη στάθμευση των επισκεπτών, που έθεσε κι δημοσιογραφική περιέργεια, χωρίς σαφή απάντηση.

Ακολουθεί η αίτηση του κου Ψαρρού:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ψαρρού Νικολάου –Δικηγόρου Παρ’Αρείω Πάγω-Δημότη Ραφήνας-Πικερμίου, οδός

Κυπρίων Αγωνιστών 2-ΡΑΦΗΝΑ

ΠΡΟΣ

Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ,οδός Αραφηνιδών Αλών  12 ,νόμιμα εκπροσωπούμενο.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Αιτούμαι ως Δημότης Ραφήνας-Πικερμίου και Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και προφανώς και έχοντος έννομο συμφέρον και σύμφωνα με το άρθρο 4 του Νόμου 2696/1999-Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας να μου χορηγηθούν ,με συστημένη ταχυδρομική επιστολή εκ μέρους σας ,τα κάτωθι αντίγραφα εγγράφων:

  • Αντίγραφο ή Αντίγραφα Πρακτικών Των Σχετικών Αποφάσεων Του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου ή Του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας σχετικά με την χωροθέτηση πινακίδων στάθμευσης σε ποιους δρόμους της πόλης της Ραφήνας.
  • Αντίγραφο Σχετικής Απόφασης των ανωτέρω οργάνων ή της Οικονομικής Επιτροπής Του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που ορίζει σε ποιο λογαριασμό Του Δήμου θα καταβάλλονται τα ποσά της στάθμευσης και εάν θα χορηγείται έγγραφη απόδειξη πληρωμής από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για όσους καταβάλλουν τα αναλογούντα τέλη καρτών στάθμευσης.

ΥΓ: Υπενθυμίζεται ότι η σιωπηρή απόρριψη ή η μη απάντηση στο ανωτέρω νόμιμο αίτημά μου συνεπάγεται διοικητικές κυρώσεις σύμφωνα με Τον Νόμο 2696/1999.

ΡΑΦΗΝΑ 5/6/2020

Ο ΑΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα