17.7 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝτράφι: Πανικόβλητη η δημοτική αρχή Μπουρνούς μετά το θέμα της διακοπής υδροδότησης

Ντράφι: Πανικόβλητη η δημοτική αρχή Μπουρνούς μετά το θέμα της διακοπής υδροδότησης

Με ένα σημερινό δελτίο τύπου η δημοτική αρχή Μπουρνούς, (που έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία της), προσπαθεί να δικαιολογήσει – χωρίς ωστόσο να εμφανίζει έγγραφα όσων επικαλείται – την απαράδεκτη διακοπή υδροδότησης στο Ντράφι εν μέσω καύσωνα και με τη δαμόκλεια σπάθη πάνω απ’ τα κεφάλια των κατοίκων μιας απευκταίας φωτιάς, ρίχνοντας το λάθος στην ΕΥΔΑΠ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

Δυστυχώς για τη δημοτική αρχή εν ευθέτω χρόνω πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της υδροδότησης Ντραφίου κρατάει χρόνια και οφείλεται στο απαρχαιωμένοι δίκτυο που θέλει επειγόντως αλλαγή και για το οποίο έχει εγγράφως ειδοποιηθεί θεσμικά, χωρίς να έχει συμμορφωθεί.

Μέχρι τότε… δημοσιεύουμε το Δ.Τ. του δήμου Ρ-Π που λάβαμε σήμερα 10/8/2021, επειδή τα γραπτά μένουν κι εμείς συνηθίζουμε να κινούμεθα βάση αυτών, στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.

Δελτίο τύπου δήμου Ραφήνας-Πικερμίου   

«Η διακοπή υδροδότησης  που παρουσιάστηκε στο Ντράφι τις προηγούμενες ημέρες  δεν οφείλεται σε πρόβλημα  του εσωτερικού δικτύου, παρά σε μειωμένη παροχέτευση από την ΕΥΔΑΠ, λόγω της «πτώσης» των αντλιοστασίων της στα Κιουρκα  και την διακοπή ηλεκτροδότησης από την ΔΕΔΔΗΕ , με αποτέλεσμα την λειτουργία τους με Η/Ζ (ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη).

Η κατάσταση επιδεινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όπου η υδροδότηση διακόπηκε πλήρως μέχρι την Κυριακή το πρωί στις 9:00 γιατί η ΕΥΔΑΠ προσπαθούσε να παροχετεύει με νερό προς  τις πληγείσες περιοχές, παρότι από το βράδυ του Σαββάτου είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση από την ΔΕΔΔΗΕ .

Αποτέλεσμα  των παραπάνω ήταν να αδειάσει πλήρως το  εσωτερικό δίκτυο μήκους 15 χιλ.

Μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και συνομιλία με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τάσσιο, δόθηκε  πλήρης παροχέτευση  μετά τις 9;00 το πρωί της Κυριακής  και το δίκτυο (μήκους 15 χιλ)  μπόρεσε να συμπληρωθεί μετά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η μόνη βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ήταν την Πέμπτη  5/8/2021 μετά το μεσημέρι η οποία αποκαταστάθηκε μερικώς  έως τις 12:00 το βράδυ  από τα συνεργεία  και πλήρως την Παρασκευή το πρωί στις  6/8/2021  καθώς υπήρξε αστοχία υλικού.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα