19.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ Ανδρέας Βασιλόπουλος, υπ. Δήμαρχος Ρ-Π, πάτησε το κουμπί και προς τη...

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, υπ. Δήμαρχος Ρ-Π, πάτησε το κουμπί και προς τη νίκη τραβά

Γύρω στις πέντε το απόγευμα ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου πάτησε το κουμπί κατάθεσης του ψηφοδελτίου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης»

Και με τη βούλα πλέον ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου. Γύρω στις πέντε το απόγευμα πάτησε το κουμπί κατάθεσης του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», δεχόμενος ευχές για «Καλή επιτυχία», «Με τη νίκη» από συνεργάτες – υπ. δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες.

Πλαισιωμένος από συμπολίτες οι περισσότεροι των οποίων εκτίθενται για πρώτη φορά, αλλά αποφασισμένοι να δώσουν έντιμο αγώνα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της παράταξης, υποσημειώνοντας σε ποιον τομέα θ’ ασχοληθούν βάση της επιστημονικής τους κατάρτισης, της εξειδίκευσης και τις δράσεις τους στην τοπική κοινωνία.

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με διάθεση για δουλειά, με άριστη γνώση των προβλημάτων που ταλανίζουν το δήμο,  με επίγνωση των θεμάτων καθημερινότητας, χωρίς εξαρτήσεις και κολλήματα, είναι αποφασισμένοι ν’ αγωνιστούν ώστε ο επικεφαλής τους Ανδρέας Βασιλόπουλος ν’ ανακηρυχθεί ο επόμενος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου.

Με τέτοιο επιτελείο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος προχωρά ακάθεκτος για την κατάκτηση του στόχου, που θα φέρει την ποθούμενη αλλαγή στο δήμο μας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα