22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDO Χριστόπουλος επανέρχεται στο προσκήνιο! – Τάσσεται υπέρ Βασιλόπουλου – Καλεί όλους...

O Χριστόπουλος επανέρχεται στο προσκήνιο! – Τάσσεται υπέρ Βασιλόπουλου – Καλεί όλους σε συστράτευση εναντίον Μπουρνούς

Υπέρ της υποψηφιότητας Βασιλόπουλου με την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση όλων τάσσεται ο Γιώργος Χριστόπουλος

Σε πείσμα όλων ο π. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, αρνείται ν’ αποσυρθεί απ’ την ενεργό πολιτική δράση, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των συμπολιτών του ν’ αποκτήσουν μια νέα δημοτική αρχή που θα οδηγήσει με πρόγραμμα, όραμα και μεθοδικότητα το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου σ’ ένα καινοτόμο μέλλον.

Παρακολουθήστε το βίντεο της ομιλίας Χριστόπουλου στην ημερίδα Βασιλόπουλου

Την απόφαση Χριστοπουλου να δραστηριοποιηθεί έντονα στα κοινά, πυροδότησε η ανακοίνωση συμπόρευσης Παλπατζή – Μπουρνούς.

Ο Παλπατζής, αφού πρώτα προσπάθησε να εξαφανίσει τεχνηέντως απ’ τον χάρτη της τοπικής πολιτικής τον Βασίλη Πιστικίδη για να μη θεωρηθεί αποστάτης της παράταξης όπως ο Δήμας, διαπράττει το ολέθριο σφάλμα λίγα 24ωρα πριν την δημοσιοποίηση προσχώρησής του στο στρατόπεδο Μπουρνούς, διαβεβαιώνοντας σε συζήτηση που είχε με τον Χριστόπουλο ότι δεν θα συμπράξει με τον Μπουρνούς, επειδή είναι άνδρας που τιμά τα παντελόνια του κ.λπ.

Επακόλουθο τούτου το τσουνάμι που ξεσπά μετά την ανακοίνωση σύμπραξης των δύο, Μπουρνούς – Παλπατζή, που στα πηγαδάκια χαρακτηρίζεται ως το δίδυμο της πυρκαγιάς καθώς είναι κι οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική φωτιά στο Μάτι, ξυπνά τον έως τότε ασκούντα  αποκλειστικά την ιατρική Χριστόπουλο, ο οποίος γράφει σε σχόλιο κάτω απ’ την ανακοίνωση «σα δε ντρέπεσαι Αντώνη…» και άλλα πολλά.

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας αξιοπρεπούς και έντιμης πολιτικά στάσης του Γ. Χριστόπουλου, ο οποίος, βλέποντας την κατάπτωση μιας πολιτικής συναλλαγής στελεχών της αντιπολίτευσης, με την γενναιότητα  που τον διακρίνει έδωσε το ηχηρό πολιτικό μήνυμα «φτάνει πια»! Γιατί πράγματι είναι καιρός όλοι να προχωρήσουν στις υπερβάσεις τους, μακριά από πικρίες και εμμονές του παρελθόντος που τους εγκλωβίζουν σε μια πολιτική αποστράτευση που δεν τους τιμά. Ο Γ. Χριστόπουλος με την στάση του έδειξε ότι είναι πολιτικά «παρών» καλώντας σε μια συσπείρωση όπου όλοι έχουν ρόλο στο να γυρίσει την σελίδα της παρακμής ο Δήμος Ραφήνας-Πικέρμι.

O Χριστόπουλος επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η εμπειρία του ως βετεράνος αυτοδιοικητικός, τον ωθεί να ζυγιάσει την κατάσταση και με απόλυτη σιγουριά όχι μόνο να παραβρεθεί στην ημερίδα Βασιλόπουλου με θέμα την «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Πυρκαγιάς», αλλά να πάρει το λόγο και σαφώς να τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας Βασιλόπουλου, ως του μόνου που διαθέτει πρόγραμμα, γνώσεις, όραμα και ισχυρή ομάδα υποψηφίων και στελεχών, να βγάλουν το δήμο απ’ το τέλμα της διοίκησης Μπουρνούς.

Η ομιλία Χριστόπουλου χειροκροτήθηκε θερμά απ’ το πολυπληθές ακροατήριο, γεγονός που συνηγορεί υπέρ της υστεροφημίας ενός βετεράνου αυτοδιοικητικού, οποίος αρνείται να παρακολουθεί αδιάφορα τα όσα συμβαίνουν στον δήμο που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια. Ο Γ. Χριστόπουλος, κρατώντας ταυτόχρονα ανοικτή την πόρτα του διαλόγου με όλους τους υποψηφίους που αντιπολιτεύονται την διοίκηση Μπουρούς, προκρίνει την επίτευξη της συσπείρωσης όλων σ’ έναν ενιαίο συνδυασμό  νίκης από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα