14.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«Ο Δήμος μας «βούτηξε» μία πινακίδα από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και...

«Ο Δήμος μας «βούτηξε» μία πινακίδα από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και την έβαλε στο βουνό» διατυμπανίζει ο Α. Βασιλόπουλος

Κρύβεται άραγε η αλήθεια όταν υπάρχουν πειστήρια που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας το γεγονός ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στην κάθοδο προς τον καταρράκτη Ντραφίου, παραμένει στην ίδια θέση με δύο διαφορετικές εκδοχές;

Στην πρώτη εικόνα, που ο ίδιος ο δήμαρχος επικαλείται ότι τοποθέτησε προ μηνών στο σημείο, με την ένδειξη «Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου», ενώ στη δεύτερη εικόνα που ήρθε στην επιφάνεια προ ολίγων 24ώρων λόγω του ατυχήματος στο σημείο, έχει την ένδειξη «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας» προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς γίνεται αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ του κου Μπουρνούς και του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Βασιλόπουλου που συγκρούονται, με τον πρώτο να δηλώνει ότι η επίμαχη πινακίδα δεν είναι η ίδια στις δύο φωτογραφίες και τον δεύτερο να κατηγορεί τον δήμο ότι «βούτηξε» την πινακίδα απ’ τον ΟΛΡ και ζητά απ’ τον κο Μπουρνούς να ζητήσει συγνώμη απ’ τους πολίτες που ντροπιάζει με την πράξη αυτή.

Η συνέχεια θ’ αποδείξει πέρα πάσης αμφιβολίας τον ένοχο, επειδή πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές μας, λένε ότι υπάρχουν κι άλλες εικόνες σε διάφορα χρονικά διαστήματα, που δείχνουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αλήθεια θα λάμψει όταν η διοίκηση του ΟΛΡ μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα, αναζητήσει το πώς βρέθηκε πινακίδα του στο βουνό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του κου Βασιλόπουλου:

Είναι ντροπή για όλους εμάς τους πολίτες, ότι ο Δήμος Ρ-Π “βούτηξε” μία πινακίδα από τον ΟΛΡ. Να ζητήσει συγνώμη δημόσια. 

Η κατρακύλα του κ. Μπουρνούς (για να δανειστώ από εκείνον έναν πρόσφατο χαρακτηρισμό) δεν έχει τελειωμό. Βήμα-βήμα αποκαλύπτεται μία αναξιοπρεπής και καταδικαστέα πράξη, ότι δηλαδή ο Δήμος μας «βούτηξε» μία πινακίδα από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και την έβαλε στο βουνό. Ο Δήμαρχος αρκέστηκε να απολογηθεί στους δημοτικούς συμβούλους λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε η πινακίδα του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας στο βουνό. Βέβαια κανείς δεν πίστεψε τον Δήμαρχο διότι όλοι γνωρίζουμε ότι ελέγχει τα στελέχη της ομάδας του για την παραμικρή τους κίνηση.
Σε απάντησή του προς εμένα μόλις μία μέρα πριν, είχε περήφανα πει ότι ο Δήμος τοποθέτησε σήμανση και περίφραξη στους καταρράκτες, που με επιτόπιο έλεγχο από συνεργάτη μας, αποδείχθηκε ότι έγραφε «Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας» και όχι «Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, λοιπόν, ότι ο Δήμος μας πήρε ενεργητικά την πινακίδα από το λιμάνι και την πήγε στο βουνό.
Περιμένω με ενδιαφέρον την επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, γιατί ανεξαρτήτως της αξίας της πινακίδας, οφείλει να πάρει θέση στην αφαίρεση περιουσιακού του στοιχείου από τρίτους. Απαιτώ επίσης από τον κ. Μπουρνούς άλλη μία (ειλικρινή αυτή τη φορά) προσπάθεια απάντησης που να δικαιολογεί την πράξη αυτή, όπως και μία δημόσια συγνώμη προς τους πολίτες που έχει εκθέσει με τις πράξεις του.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα