20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟι χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας

Οι χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας

Αίτημα του Δημήτρη Αντωνάκου, προέδρου χειμερινών κολυμβητών, στη διοίκηση του ΟΛΡ για έδρα του συλλόγου στο νέο καταστατικό που βρίσκεται υπό κατάρτιση

Με ηλιόλουστο καιρό και υψηλή για την καρδιά του χειμώνα θερμοκρασία, οι χειμερινοί κολυμβητές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Μπλε Λιμανάκι Ραφήνας.

Στην κοπή παραβρέθηκαν η Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του ΟΛΡ, Δέσποινα Γκικάκη και Σπύρος Χρυσοφώτης αντίστοιχα κι ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου χειμερινών κολυμβητών Δημήτρης Αντωνάκος αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους είπε ότι ο σύλλογος πρόκειται σύντομα να καταρτήσει νέο καταστατικό το οποίο πρέπει ν’ αναφέρεται και έδρα του συλλόγου. Προς τούτο ζήτησε απ’ την κα Γκικάκη, καθώς το Μπλε Λιμανάκι ανήκει στην δικαιοδοσία του οργανισμού, να παραχωρήσει στο σύλλογο ένα μικρό χώρο στις ανακατασκευασμένες καμάρες στην πλατεία Κερύνειας, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο του συλλόγου.

Ο κα Γκικάκη απάντησε ότι το αίτημα θα τεθεί προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, θέση που υποστήριξε κι ο κος Χρυσοφώτης.

Ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος ευχήθηκε στους χειμερινούς κολυμβητές να έχουν μια Καλή Χρονιά, με πολλά και καλά μπάνια στο φιλόξενο λιμανάκι που διατηρείται «ζωντανό» και το χειμώνα χάρη στην παρουσία τους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα