24 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟι εκβιασμοί Μπουρνούς & το μπούλινγκ στο προσωπικό του δήμου τελειώνουν 1/1/2024

Οι εκβιασμοί Μπουρνούς & το μπούλινγκ στο προσωπικό του δήμου τελειώνουν 1/1/2024

Α. Βασιλόπουλος: Περιμένω, έστω και τώρα, να διαφοροποιηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μπουρνούς.

Πληγωμένο θηρίο μετά την σαρωτική  ήττα που υπέστη ο Βαγγέλης Μπουρνούς βρυχάται και γίνεται άδικος τιμωρός όσων πιστεύει ότι ευθύνονται για την συντριβή του. Σύμφωνα μ’ αυτόν για ότι του συμβαίνει πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος.

Σχετικά με το μπούλινγκ που ασκεί ο απερχόμενος, ακόμα και τώρα, στο προσωπικό του δήμου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος τίθεται στο πλευρό τους, όπως αναφέρει η δήλωσή του πιο κάτω:

Γράφει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Με κάθε τρόπο υποστηρίζουμε τους εργαζομένους του Δήμου μας που πιέζονται από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Είμαστε διαρκώς παρόντες για να αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ το μπού λινγκ. Με προσωπικές παρεμβάσεις και με θεσμικές παρεμβάσεις

Περιμένω, έστω και τώρα, να διαφοροποιηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μπουρνούς. Να δηλώσουν δημόσια ότι καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουν τους υπαλλήλους του δήμου μας.

Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα: “Η προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά έχει ημερομηνία λήξης διότι από την 1/1/2024 ξεκινά μία νέα περίοδος συνεργασίας.

Όλοι ΜΑΖΙ για έναν καλύτερο Δήμο!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα