14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠαλιρροιακό κύμα σαρώνει την παράταξη-διοίκηση Μπουρνούς μετά την ανεξαρτητοποίηση Τσεβά

Παλιρροιακό κύμα σαρώνει την παράταξη-διοίκηση Μπουρνούς μετά την ανεξαρτητοποίηση Τσεβά

Ανεξαρτητοποίηση Τσεβά: Το πλήγμα για την παράταξη και τη διοίκηση Μπουρνούς είναι καίριο και δείχνει ότι ο τοπάρχης απογυμνώνεται πλέον απ’ την παράσταση νίκης που μέχρι χτες καλλιεργούσε ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του.

Ο αιφνιδιασμός της ανεξαρτητοποίησης της μέχρι χτες αντιδημάρχου Ρ-Π Δήμητρας Μήλα – Τσεβά, η οποία πάντοτε ακολουθούσε τυφλά τις αποφάσεις Μπουρνούς, προκαλεί ερωτηματικά και προβληματισμό ως προς το κίνητρο, καθώς η απλή δήλωσή της περί υποψηφιότητας διεκδίκησης του δήμου δεν πείθει κανέναν, πολύ περισσότερο τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που έως τώρα παραμένει σιωπηλή, πλην του Ανδρέα Βασιλόπουλου ο οποίος έχει δηλώσει την υποψηφιότητά του την οποία υποστηρίζει ενεργά και δυναμικά περισσότερο απ’ ένα χρόνο.

Με δεδομένη την υποψηφιότητα Βασιλόπουλου και την δυναμική που έχει αποκτήσει, δεν αποκλείεται η κα Τσεβά να ενεργεί ως δούρειος ίππος Μπουρνούς ώστε ν’ αποπροσανατολίσει την αντιπολίτευση και να «σπάσει» το δίπολο Βασιλόπουλου – Μπουρνούς που έχει διαμορφωθεί και παγιωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η υποψηφιότητα Τσεβά δεν τυγχάνει αποδοχής από κανέναν επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που έκανε δηλώσεις, με την εκκωφαντική σιωπή του Βασίλη Πιστικίδη ν’ αντανακλά ακόμα περισσότερο την απαξία αυτής της υποψηφιότητας που θεωρείται εν τη γενέσει της καμένη.

Είτε υπάρχει συμπαιγνία Μπουρνούς – Τσεβά, είτε όχι, το πλήγμα για την παράταξη και τη διοίκηση Μπουρνούς είναι καίριο και δείχνει ότι ο τοπάρχης απογυμνώνεται πλέον απ’ την παράσταση νίκης που μέχρι χτες καλλιεργούσε ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα