17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαντοβασίλισσα Ραφήνας: Στελέχη πρώτης γραμμής του Α. Βασιλόπουλου παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Στελέχη πρώτης γραμμής του Α. Βασιλόπουλου παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια

Δυνατή παρουσία υπ. Δ.Σ. του Ανδρέα Βασιλόπουλου στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ι.Μ. Μεσογαίας & Λαυρεωτικής – Προσέφεραν βοήθεια για σεισμοπαθείς Τουρκίας στην Παντοβασίλισσα.

Στελέχη της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» του υπ. Δημάρχου Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλου, βρίσκονται παρόντα σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν απ’ την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας της ενορίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Ανδρέα Βασιλόπουλου, Κυριάκος Μαϊόπουλος, Σάββας Ιωαννίδης, Νικόλαος Αντωνόπουλος, Βασίλης Μπελιάς, Πάνος Ρογάρης, κάθισαν στο μεγάλο τραπέζι με άλλους συμπολίτες/τισσες για το καθιερωμένο κέρασμα.

Δεν παρέλειψαν βεβαίως να ευχαριστήσουν τους ιερείς του ναού, για το κέρασμα που τους πρόσφεραν ενώνοντας μαζί τους τις ευχές τους, να δώσει ο Μεγαλοδύναμος Θεός δύναμη στους πληγέντες συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα τη τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα