19.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαρά τη σιωπηρή απόρριψη η Ευτυχία Σακατίδου επιμένει με νέα προσφυγή

Παρά τη σιωπηρή απόρριψη η Ευτυχία Σακατίδου επιμένει με νέα προσφυγή

Παρότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση σιωπηρά απέρριψε την προσφυγή εδώ της Τοπικής Συμβούλου Ραφήνας Ευτυχίας Σακατίδου, εκείνη επιμένει υποβάλλοντας νέα προσφυγή αυτή τη φορά ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 κατά της ως άνω απόρριψης.

Έκαστος εφ’ ω ετάχθη 

Κι αν η Αποκεντρωμένη έχει πλέον απωλέσει την αξιοπιστία της αφού τυπικά υπάρχει, καθώς κατά κανόνα απορρίπτει τις όποιες προσφυγές για κακοδιοίκηση των τοπικών αρχόντων πολλές φορές χωρίς καν να τις εξετάσει μια κι οι δημοτικές αρχές δεν ανταποκρίνονται στην αποστολή των στοιχείων που τους ζητούνται – όπως ακριβώς και στην προαναφερόμενη περίπτωση – η κα Σακατίδου επιμένει να γυρεύει το δίκιο, όχι για τον εαυτό της, αλλά για να βάλει επιτέλους φρένο στην αχαλίνωτη αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου και τον οργάνων που ελέγχει, εν προκειμένω το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ραφήνας.

Στον αέρα οι ονοματοθεσίες κοινοχρήστων χώρων

Στη νέα της προσφυγή η κα Σακατίδου αναλυτικά αναφέρει τα γεγονότα της διά περιφοράς συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας της 16-6-2020 όπου παρατηρήθηκε διαφοροποίηση τους αποτελέσματος της ψηφοφορίας από εκείνο που αποτυπώθηκε στα πρακτικά επί τεσσάρων θεμάτων.

Τα τέσσερα υπό συζήτηση θέματα αφορούσαν τις ονοματοθεσίες ισάριθμων κοινοχρήστων χώρων στη Ραφήνα και τον Νέο Βουτζά, αναφορικά με τον αριθμό των ψηφισάντων «παρών»  που κατά συνέπεια επηρέασαν τον αριθμό των θετικών ψήφων. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης δηλαδή το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είχε αρνητικό πρόσημο, ενώ στα πρακτικά το πρόσημο φαίνεται θετικό.

Τέλος η κα Σακατίδου στην προσφυγή της αναφέρει ότι είναι σε θέση ν’ αποδείξει όσα υποστηρίζει απ’ την υπάρχουσα ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ των μελών και της γραμματέως του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, σε αντιπαράθεση με την αλλοίωση του αποτελέσματος που φαίνεται στα πρακτικά.

Ακολουθεί link της προσφυγής Σακατίδου

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Σακατίδη

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα