24.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠεριφέρεια Αττικής: Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κι όχι ανοιχτά όπως...

Περιφέρεια Αττικής: Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κι όχι ανοιχτά όπως δήλωνε η δημοτική αρχή Μπουρνούς

Γκάφα ολκής της δημοτικής αρχής Μπουρνούς, σχετικά με δελτίο τύπου που εξέδωσε για ανοιχτά  σχολεία στο δήμο του. Ένα δελτίο τύπου που μόλις 2 ώρες μετά το ανακάλεσε, προκαλώντας αναστάτωση στα τοπικά ΜΜΕ που ανέβασαν το πρώτο δελτίο τύπου, μπερδεύοντας τον κόσμο.

Σύμφωνα με το νεότερο δελτίο τύπου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στην Περιφέρεια με δημάρχους της Αττικής, υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, που είχε ως αντικείμενο την αξιολόγηση της κατάστασης με βάση τα νεότερα δεδομένα για το κύμα κακοκαιρίας, αποφασίστηκε για αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, η διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Βόρειο Τομέα καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και με γνώμονα τις κεντρικές αποφάσεις που ελήφθησαν ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 10-3-2022 ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι παιδικοί σταθμοί δημόσιοι και ιδιωτικοί.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα