19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠερίπτερο δήμου Ρ-Π στην 8th Athens International Tourism & Culture Expo με...

Περίπτερο δήμου Ρ-Π στην 8th Athens International Tourism & Culture Expo με πρωτοβουλία Βασιλόπουλου!

Η 8th Athens International Tourism & Culture Expo, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση της Αθήνας για τον εισερχόμενο τουρισμό, είναι για μία ακόμη χρονιά, ο τόπος συγκέντρωσης του κλάδου του τουρισμού για νέες μηχανές συνεργασιών.

Στόχος της Έκθεσης είναι η δυναμική διεθνής προβολή όλων των Ελληνικών τουριστικών προορισμών και μέσω αυτών η προβολή του Πολιτισμού σαν ελκυστικό τουριστικό προϊόν.

Μεταξύ των περιπτέρων που εκτέθηκαν από διάφορες χώρες και περιοχές της Ελλάδος και το περίπτερο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που στήθηκε με πρωτοβουλία του Ανδρέα Βασιλόπουλου, δημοτικού συμβούλου ελάσσονος μειοψηφίας και υποψηφίου Δημάρχου.

Ο κος Βασιλόπουλος είχε συμμετάσχει ξανά στην εν λόγω έκθεση το 2018 για πρώτη φορά. Μετά τις δημοτικές εκλογές συνεργαζόμενος με την δημοτική αρχή Μπουρνούς, απ’ την θέση του αντιδημάρχου καθ’ ύλη υπευθύνου πολιτισμού και τουρισμού, πρότεινε στον δήμαρχο να συμμετάσχουν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην έκθεση, αλλά δεν πήρε το πράσινο φως.

Έτσι φέτος, όπως έκανε το 2018, συμμετείχε με δική του πρωτοβουλία με στόχο ν’ αναδείξει τα πλεονεκτήματα της περιοχής και την γενικότερη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου. Απ’ το περίπτερο 102 ο κος Βασιλόπουλος μοίρασε κατατοπιστικούς χάρτες Ραφήνας και Πικερμίου, ενώ με βίντεο ανέδειξε τις ομορφιές της περιοχής και συνομίλησε με τουριστικά γραφεία και επισκέπτες της έκθεσης. Ακόμα συμμετείχε ως ομιλητής στο Διεθνές Συνέδριο που οργανώθηκε με στόχο τη δικτύωση και την προβολή της φυσικής και πολιτισμικής κληρονομιάς για ένα βιώσιμο «αύριο», μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών.

Στην φωτογραφία ο Ανδρέας Βασιλόπουλος εικονίζεται με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, όταν επισκέφτηκε το περίπτερο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα