21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠολεοδομική μελέτη Πικερμίου: Knockout οι εκπρόσωποι του μελετητικού γραφείου – Ηχηρό ΟΧΙ...

Πολεοδομική μελέτη Πικερμίου: Knockout οι εκπρόσωποι του μελετητικού γραφείου – Ηχηρό ΟΧΙ Βασιλόπουλου στις μεθοδεύσεις Μπουρνούς

Α. Βασιλόπουλος: Η πολεοδομική μελέτη πρέπει να γίνει, όμως λέμε ΟΧΙ στις μεθοδεύσεις Μπουρνούς μη θέλοντας να καταδικάσουμε την περιοχή για τα επόμενα 50 χρόνια

Η χτεσινή (9/2/2023) διά ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας με πρώτο θέμα συζήτησης την πολεοδομική μελέτη για την ένταξη στο σχέδιο πόλης του Πικερμίου, ξεπέρασε κάθε χρονικό όριο δοκιμάζοντας τις αντοχές του κλιμακίου των μελετητών, του πολυπληθούς ακροατηρίου, αλλά και των δημοτικών συμβούλων.

Η εμμονή του δημάρχου σε πολύωρο μονόλογο παρουσίασης της μελέτης αντί της μηχανικού που τη σχεδίασε, αλλά κι η επιμονή να την παρακάμπτει συνεχώς απαντώντας ο ίδιος (Μπουρνούς) στις ερωτήσεις που απευθύνονταν στην μελετήτρια, με επακόλουθο το ροκάνισμα του χρόνου, εκνεύρισαν τους ανθρώπους που υπομονετικά περίμεναν στο ακροατήριο να τους δοθεί ο λόγος.

Ο δήμαρχος αντιμετωπίζει την δίκαια οργή των πολιτών και δημιουργείτε μπάχαλο

Αποτέλεσμα ο κος Μπουρνούς να δεχτεί λεκτικές επιθέσεις των πολιτών, με τα «σκάγια» των αγανακτισμένων να κτυπούν και τους συμβούλους της πλειοψηφίας, οι οποίοι ωστόσο υπερψήφισαν τη μελέτη σύμφωνα με την προσφιλή τους συνήθεια να λένε σε όλα ΝΑΙ.

Έξι βασανιστικές ώρες που δεν έλυσαν καμιά απορία απ’ τις πολλές που διατυπώθηκαν, με δεδομένο ότι η μελέτη δεν δόθηκε όπως τόνισε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος σύμβουλος της αντιπολίτευσης «ούτε όταν σχεδιαζόταν, ούτε και την ημέρα του συμβουλίου, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις, μετά από ενδελεχή έλεγχο».

Ηχηρό ΟΧΙ Βασιλόπουλου

Κατόπιν τούτου ο Ανδρέας ψήφισε ΟΧΙ, αιτιολογώντας την αρνητική ψήφο του, επειδή ο δήμαρχος με μηδενικό αντίλογο πάει να περάσει μια μελέτη, για την οποία κανείς δεν διαφωνεί ότι πρέπει το Πικέρμι να μπει στο σχέδιο, αλλά υπ’ αυτές τις συνθήκες, με δεδομένες τις παρεμβάσεις του δημάρχου στο σχεδιασμό, γεννάται η υποψία ότι θα είναι βλαπτική για την περιοχή για τα επόμενα πενήντα χρόνια!

Ο Μπουρνούς αναγνωρίζει και φοβάται ως μοναδικό αντίπαλο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο

Μπορεί η μελέτη να υπερψηφίστηκε απ’ τους συμβούλους της πλειοψηφίας, ωστόσο ο κος Μπουρνούς διάλεξε να επιτεθεί μόνο στον Ανδρέα Βασιλόπουλο για το ΟΧΙ που είπε στη μελέτη!

Γιατί άραγε;

Ηλίου φαεινότερο ότι ο μόνος που φοβάται ο Μπουρνούς είναι ο Βασιλόπουλος!

Ο Βασιλόπουλος ασκεί πιεστική, αλλά τεκμηριωμένη αντιπολίτευση που αποδομεί  τα σαθρά επιχειρήματα Μπουρνούς.

Ο κος Μπουρνούς ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον ότι κινδυνεύει να χάσει απ’ τον Βασιλόπουλο πιθανότατα κι απ’ την πρώτη Κυριακή!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα