24.1 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠριμοδότηση τοπικών ΜΜΕ: Η Τσεβά αντιγράφει εν ψυχρώ Βασιλόπουλο

Πριμοδότηση τοπικών ΜΜΕ: Η Τσεβά αντιγράφει εν ψυχρώ Βασιλόπουλο

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαβάσαμε την απάντηση Τσεβά στην οξεία κριτική Βασιλόπουλου σχετικά με την πρόθεσή της να πριμοδοτήσει τοπικά ΜΜΕ. Λογοκλοπή σε όλο της το μεγαλείο!

Απίστευτη κι όμως αληθινή η λογοκλοπή της Τσεβά απ’ το σχετικό κείμενο του Ανδρέα Βασιλόπουλου, χωρίς να έχει καν την ευαισθησία ν’ αναφερθεί στο όνομά του, λέγοντας «όντως εμείς κάνουμε αυτά που ζητάς». Ποιος έχασε την ευαισθησία, όμως, να την βρει η Τσεβά;

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαβάσαμε την απάντηση Τσεβά στην οξεία κριτική Βασιλόπουλου σχετικά με την πρόθεσή της να πριμοδοτήσει τοπικά ΜΜΕ. Τούτο διότι στην καταγγελία του ο κ. Βασιλόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε ευθέως την κα Τσεβά ότι για τις ανάγκες «άμυνας» του Δήμου στην τεράστια απειλή του Master Plan έλεγε συνεχώς ότι ο Δήμος είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση, ενώ για τις ανάγκες «άμυνας» της Δημοτικής Αρχής ο Δήμος αμέσως βρήκε χρήματα».

Και συνεχίζει καλώντας «τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πιέσουν τη Δήμαρχο για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και να απαιτήσουν:

1 να θέσει διαφανή και σαφή κριτήρια των μέσων ενημέρωσης που θα μοιραστούν τα χρήματα αυτά (π.χ. επισκεψιμότητα, ιστορικότητα, εντοπιότητα της επιχείρησης, κλπ.)».

2 να ανακοινώσει το σχεδιασμό της δημοσιότητας που επιθυμεί να επιτύχει και το υλικό που θέλει να προβάλλει».

Μετά από λίγο η κ. Τσεβά απαντά σε ανάρτησή στο FB, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Η διοίκηση Τσεβά, με απόλυτη αφοσίωση στη διαφάνεια και την αξιοπρέπεια, έχει θεσπίσει αυστηρά κριτήρια για την κατανομή των πόρων ενημέρωσης, όπως η επισκεψιμότητα, η ιστορικότητα και η εντοπιότητα των μέσων ενημέρωσης. Ο σχεδιασμός της δημοσιότητας περιλαμβάνει συγκεκριμένο και προσανατολισμένο υλικό που αφορά την προβολή των δράσεων του Δήμου».

Εκτός όλων των άλλων “χαρισμάτων” αναξιότητας… Αντιγραφέας και λογοκλόπος η κ. Τσεβά!

Τώρα εάν αυτό δεν είναι αντιγραφή εν ψυχρώ της κ. Τσεβά, των όσων απαίτησε ο κ. Βασιλόπουλος, τότε τι είναι;

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα