25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠροσφορά υλικού δασοπυρόσβεσης στους ναυτοπροσκόπους Διονύσου

Προσφορά υλικού δασοπυρόσβεσης στους ναυτοπροσκόπους Διονύσου

“Μετά από πρωτοβουλία και ενέργειες του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Διονύσου κ. Παναγή Σ. Λουκάτου, η εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΕΒΕ», προχώρησε στην διάθεση ειδών ατομικού εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης (επινώτιους πυροσβεστήρες, φορητούς ασύρματους, φακούς, τσεκούρια, πτυσοσκάπανα, πυξίδες, κιάλια κτλ.) αξίας 3.000€, για τις ανάγκες των νέων του Δήμου Διονύσου που δραστηριοποιούνται εθελοντικά στην πολιτική προστασία της περιοχής, τα οποία παραδόθηκαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, στον σύλλογο Ναυτοπροσκόπων Διονύσου, για την δημιουργία ενός πλήρως εξοπλισμένου πεζοπόρου τμήματος (12 ατόμων) δασοπυρόσβεσης.

Παράλληλα, παραδόθηκαν στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Μανώλη Κόκκαλη, τέσσερις (4) σάκοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό (κιάλια, φακός, εργαλεία, φορητό ασύρματο κτλ), προκειμένου να διατεθούν στα πυροφυλάκια του Δήμου Διονύσου, για την υποβοήθηση των εθελοντών που τα στελεχώνουν και προσφέρουν τις πολύτιμες κοινωνικές υπηρεσίες πυροπρόληψης στο τόπο μας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους Ναυτοπροσκόπους Διονύσου για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και συνεχάρη τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιαίτερα την εταιρεία «ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΕΒΕ» για την ανταπόκριση, επισημαίνοντας ότι κινήσεις σαν αυτές επιβεβαιώνουν τη διαχρονική αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία είναι πολύτιμη προς όφελος όλων.

Για λογαριασμό του συστήματος των Ναυτοπροσκόπων Διονύσου τον εξοπλισμό παρέλαβε ο επικεφαλής του συστήματος κ Αλέξανδρος Λυσιωτης παρουσία και του μέλους της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του συστήματος κας Αναστασίας Κώνστα όπου με τη βοήθεια ενός μέλους της ομάδας μας έκαναν και μία επίδειξη λειτουργίας του επινωτιου πυροσβεστήρα.”

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα