21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠυρκαγιά – Πρόληψη και Αντιμετώπιση: Με δράσεις κι όχι λόγια προχωρά Ανδρέας...

Πυρκαγιά – Πρόληψη και Αντιμετώπιση: Με δράσεις κι όχι λόγια προχωρά Ανδρέας Βασιλόπουλος

Προχωρώντας ως εν δυνάμει Δήμαρχος ο Ανδρέας Βασιλόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να συμμετέχουν στην σπουδαία ημερίδα για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση Πυρκαγιάς, την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Αύρα»

Με μια ακόμα δράση υψηλής σπουδαιότητας, συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, καλύπτοντας τα κενά που παρουσιάζει η διοίκηση Μπουρνούς στο ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιάς.

Να τονιστεί ότι ο κος Μπουρνούς φέρει στην πλάτη του τόσο την φονική φωτιά του Ιουλίου 2018, που κατέκαψε το Κόκκινο Λιμανάκι – Νέο Βουτζά – Μάτι, για την οποία κάθεται στο σκαμνί του κατηγορούμενου όσο και για την καταστροφική φωτιά του περασμένου Ιουλίου στο ορεινό Πικέρμι (Ντράφι – Διώνη), όπου ακόμα και σήμερα δεν έχει δώσει σ’ όλους του πυρόπληκτους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που αποφάσισε η Κυβέρνηση, παρότι τα σχετικά κονδύλια μπήκαν στο δημοτικό ταμείο.

Προχωρώντας ως εν δυνάμει Δήμαρχος ο Ανδρέας Βασιλόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να συμμετέχουν στην σπουδαία ημερίδα  για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση Πυρκαγιάς, την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Αύρα», με διακεκριμένους ομιλητές που θα προλογίσει ο εν δυνάμει Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Πρόγραμμα μερίδας:  
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΜΕΡΟΣ Α’  Προληπτικά μέτρα και προετοιμασία κατοικίας κατά την αντιπυρική περίοδο.
ΜΕΡΟΣ Β’  Τι κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς.
ΜΕΡΟΣ Γ’  Διαδικασία εκκένωσης της κατοικίας μου και απομάκρυνσης των οικείων μου.
ΜΕΡΟΣ Δ’  Από την τραγωδία του ‘18 στο σήμερα. Καθαρές κουβέντες.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Έντυπο αυτοαξιολόγησης κατοικίας. Ελάτε να αξιολογήσουμε μαζί την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Ομιλητές:
Ανδρέας Βασιλόπουλος
, Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου
Παναγιώτης Κοτρίδης, Υποστράτηγος Π.Σ. ε.α., π. Υπαρχηγός Πυροσβεστικής
Νικόλαος Γ. Διαμαντής, Υποστράτηγος Π.Σ. ε.α., Νομικός Σύμβουλος Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας
Ιωάννης Σταμούλης, Αρχιπύραρχος, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, εκπρόσωπος της Federation of the European Union Fire Officer Associations (FEU)
Αναστάσιος Πατεράκης, Πυραγός της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής
Κατερίνα Μαλά, Ψυχολόγος, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Ραφήνα, μόνιμη κάτοικος Ματιού

Δηλώστε ενδιαφέρον για την ημερίδα εδώ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα