29.7 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠυροβολεί τα πόδια της η Τσεβά

Πυροβολεί τα πόδια της η Τσεβά

Η κα Τσεβά αποδεικνύει στην πράξη πως δεν είναι μόνο μη ικανή, αλλά και επικίνδυνη για την περιοχή!

Δήμητρα Τσεβά:

Μπορεί να μην έχει ιδέα τι εστί διοίκηση ενός δήμου και μάλιστα του βεληνεκούς του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, όπου συντελείται κοσμογονία μεγάλων και κρίσιμων αποφάσεων για μεγάλα θέματα, όπως το master plan του λιμένος Ραφήνας, το Τοπικό Ρυμοτομικό, διευθέτηση Μεγάλου Ρέματος κ.α.

Μπορεί να μην έχει επίγνωση των επιπτώσεων λανθασμένων, για την καθημερινότητα των πολιτών, αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ενίοτε δεν τις αποδέχεται ακόμα κι αν είναι σωστές κι ομόφωνα αποδεκτές (βλέπε διαπαραταξιακή για το λιμάνι-τέρας, που μετέτρεψε σε παρωδία).

Μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση vertigo απ’ τις επιθέσεις που δέχεται τόσο απ’ την αντιπολίτευση μέσα κι έξω απ’ το δημοτικό συμβούλιο, όσο κι απ’ την αγανάκτηση των πολιτών που συνεχώς διογκούται.

Μπορεί να μην είναι ικανή ν’ αξιολογήσει όσα της καταμαρτυρούν και ν’ αλλάξει ρότα προς το καλύτερο δεχόμενη τη βοήθεια που απλόχερα της προσφέρεται απ’ τους αντιδημάρχους που η ίδια όρισε, αλλά και δημοτικούς συμβούλους επικεφαλής παρατάξεων, που βλέπουν το καράβι να οδεύει στα βράχια κι αγωνιούν για την τύχη των συμπολιτών τους.

Εν τούτοις επιμένει ότι αυτή και μόνο (Τσεβά) εξουσιάζει τα πάντα, απαξιώνοντας τη δουλειά των καθ’ ύλη υπεύθυνων αντιδημάρχων, αποδεικνύοντας στην πράξη πως δεν είναι μόνο μη ικανή, αλλά και επικίνδυνη για την περιοχή.

Ως επικύρωση των προαναφερόμενων, η δημόσια κριτική που ασκεί στην κα Τσεβά, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, γραμματέας Δ.Σ. – Έλληνας πρέσβης περιβάλλοντος στην Ε.Ε.

Γράφει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος:

«Μετά από έξι μήνες διοίκηση Τσεβά, έρχεται η επόμενη αποτυχία. Ένας κανονισμός λειτουργίας αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων κακή αντιγραφή από ανόμοιους με τον δικό μας Δήμους.

Η ύπαρξη του Μάριου Διαγγελάκη, ανθρώπου του αθλητικού χώρου και της Χριστίνας Λαμπίρη που έχουν αναλάβει αντιδημαρχίες αθλητισμού και πολιτισμού αντίστοιχα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι ένας κανονισμός υπό τις διαταγές και την αντίληψη Τσεβά.

Πέρα από την υποβάθμιση, απαξίωση και συρρίκνωση των αθλητικών και πολιτιστικών τοπικών φορέων, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ούτε τη συνεχόμενη υποβάθμιση στη ζωή και καθημερινότητα των πολιτών και ειδικά των παιδιών που βρίσκουν υγεία και χαμόγελα μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα