27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα: ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ (Πλύνε τις αμαρτίες σου και όχι...

Ραφήνα: ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ (Πλύνε τις αμαρτίες σου και όχι μόνο το πρόσωπό σου)

Μοιραία αποδείχτηκε η απόφαση της πλειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και των προθύμων, (Κάρλος, Δημητριάδη, Αραπκιλή-Βιάδη), που υπερψήφισαν την εισήγηση του δημάρχου για την πεζοδρόμηση της οδού Β. Παύλου, απόφαση που εκ των πραγμάτων υλοποιήθηκε χωρίς να έχει τις απαιτούμενες εγκρίσεις.

Η άμεση ενέργεια του δημάρχου να παρεμποδίσει την έξοδο των οχημάτων απ’ τον λιμένα, δημιουργώντας απίστευτο κυκλοφοριακό χάος στην πόλη, τον έφερε αντιμέτωπο όχι μόνο με το σύνολο των κατοίκων και των καταστηματαρχών της πόλης, αλλά έδωσε το δικαίωμα στη διοίκηση της ΟΛΡ Α.Ε. να καταδικάσει την ενέργεια αυτή με νομική τεκμηρίωση εγγράφως προς όλες τις ανώτατες αρχές, υποχρεώνοντας την δημοτική αρχή σε άτακτη υποχώρηση.

Παρότι ο δήμαρχος προσπαθεί να πείσει ότι έπραξε νόμιμα, ρίχνοντας παράλληλα την ευθύνη στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την απόφαση που ο ίδιος υλοποίησε ως ήταν υποχρεωμένος, ένα ακόμα έγγραφο της διοίκησης του ΟΛΡ προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έρχεται να διαψεύσει όσα περί νομιμότητας επικαλείται ο τοπάρχης.

Στο  επισυναπτόμενο PDF το έγγραφο που στάλθηκε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και άλλες ανώτατες αρχές ως και το πρωθυπουργικό γραφείο, που υπογράφεται απ’ τον Πρόεδρο και την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΟΛΡ Α.Ε.

3077.2021 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα