16.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣκαμμένη απ’ άκρου εις άκρον η τοπική αγορά της Ραφήνας Πασχαλιάτικα!

Σκαμμένη απ’ άκρου εις άκρον η τοπική αγορά της Ραφήνας Πασχαλιάτικα!

Για άλλη μια φορά ο κος Μπουρνούς αποδεικνύεται ψευδόμενος όταν διαβεβαίωνε ότι η αγορά θα είναι ανοιχτή και πλήρως λειτουργική από την Μ. Δευτέρα έως και το Μ. Σάββατο, όπως έγραφε το φυλλάδιο που μοιράστηκε λίγο καιρό πριν.

Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις δύο κεντρικές οδικές αρτηρίες (άνοδος – κάθοδος) της Ραφήνας όπου εδράζει το εμπορικό κέντρο της πόλης, με τους σκαμμένους απ’ άκρου εις άκρον δρόμους απ’ την ΕΥΔΑΠ.

Κανείς δεν λέει όχι τις εργασίες του αποχετευτικού δικτύου, όμως είναι τραγικό ότι ενώ ο εμπορικός κόσμος της περιοχής είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και μήνες ζητώντας απλά να μην υπάρχουν σκαψίματα το διάστημα του Πάσχα, ο δήμαρχος Μπουρνούς το αγνόησε και άφησε τους εργολάβους να «χορεύουν» όταν τα τύμπανα απελπισίας των εμπόρων ηχούν ανήσυχα.

Για άλλη μια φορά ο κος Μπουρνούς αποδεικνύεται ανίκανος ν’ αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών σε πάμπολλα ζητήματα, με προεξέχοντα αυτά της τοπικής αγοράς.

Για άλλη μια φορά ο κος Μπουρνούς αποδεικνύεται ψευδόμενος ότι η αγορά θα είναι ανοιχτή και πλήρως λειτουργική από την Μ. Δευτέρα έως και το Μ. Σάββατο, όπως έγραφε το φυλλάδιο που μοιράστηκε λίγο καιρό πριν.

Η εικόνα της αγοράς στο κέντρο της Ραφήνας σήμερα Κυριακή των Βαΐων 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα