21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣοκ: Απίστευτοι βανδαλισμοί σε σχολείο του Δήμου Παλλήνης – Αποκλειστικά στο in

Σοκ: Απίστευτοι βανδαλισμοί σε σχολείο του Δήμου Παλλήνης – Αποκλειστικά στο in

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με βανδαλισμούς σε σχολείο - πρότυπο του Δήμου Παλλήνης, όπως αποκαλύπτει το in.

Ρεπορτάζ Χρήστος Ράπτης

Βανδαλισμοί και κλοπές έγιναν σε σχολεία Δήμου Παλλήνης με τις ζημιές να ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες που φέρνει στο φως αποκλειστικά το in.

Πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι μπήκαν στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και κατέστρεψαν όλο τον εξοπλισμό της ενεργειακής αναβάθμισης (θέρμανση, κλιματισμός) του σχολείου. Η συνολική ζημιά, υπολογίζεται από την εταιρεία που ανέλαβε την ενεργειακή αναβάθμιση, σε πάνω από 500.000 ευρώ.

Υπήρχαν κάμερες στο σχολείο που λειτουργούσαν 10 με έξι το πρωί εποπτεύοντας τις εισόδους του σχολείου αλλά απομακρύνθηκαν καθώς υπήρξαν αντιδράσεις.

Ζημιές και κλοπές έγιναν την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες και στο Νυχτερινό Λύκειο, το 2ο Λύκειο Παλλήνης και στο 2ο Λύκειο Γέρακα. Καταστράφηκε και εκλάπη κυρίως ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Ο Δήμος είχε εγκαταστήσει κάμερες στην περίμετρο των σχολείων, που λειτουργούσαν μόνο τις νυχτερινές ώρες όπως υποστηρίζουν στελέχη του Δήμου, προκειμένου να αποφευχθούν οι βανδαλισμοί και οι κλοπές αλλά απομακρύνθηκαν έπειτα από αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αποκαταστάθηκε η επικίνδυνη πινακίδα σε παιδική χαρά του Δήμου Παλλήνης 

Μια επικίνδυνη πινακίδα σε παιδική χαρά του Δήμου Παλλήνης αποκαταστάθηκε λίγες ώρες μετά αφού εντοπίστηκε η ζημιά από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Παλλήνης, θέμα που ανέφερε σε χθεσινό του(8 Σεπτεμβρίου 2023) δημοσίευμα το in. Τα συνεργεία του Δήμου έσπευσαν και αποκατέστησαν την ζημιά που προκλήθηκε από τη διάβρωση του εδάφους. Σχετική δήλωση έκανε και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Δημητριάδης:

«Η πινακίδα απομακρύνθηκε το πρωί της Παρασκευής αμέσως μόλις ειδοποιηθήκαμε. Σήμερα, Σάββατο(9 Σεπτεμβρίου 2023), αποκαταστάθηκε. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα