20.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣοβαρή καταγγελία για καταπάτηση οικοδομικής γραμμής απ’ το αθλητικό κέντρο Διώνης

Σοβαρή καταγγελία για καταπάτηση οικοδομικής γραμμής απ’ το αθλητικό κέντρο Διώνης

Σοβαρότατη η καταγγελία του Συνδέσμου Μονίμων Κατοίκων Διώνης «ΩΚΕΑΝΙΣ» περί καταπάτησης της οικοδομικής γραμμής στα νοτιοδυτικά όρια του γηπέδου ποδοσφαίρου της Διώνης.

Ερώτημα: Μπορεί ο θεματοφύλακας της νομιμότητας, εν προκειμένω η δημοτική αρχή Μπουρνούς να καταπατά τους νόμους προς όφελος ενός κοινόχρηστου χώρου, όπως το αθλητικό κέντρο Διώνης; Τι σκοπεύει να κάνει ο δήμαρχος κος Μπουρνούς που κόπτεται ως υπέρμαχος της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα;

Ακολουθεί η καταγγελία του Συνδέσμου, η οποία κατατέθηκε στο δήμο χτες με αρ. πρωτ. 16-2020.

Διώνη, 21 Ιουλίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 16-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε επιτόπιο έλεγχο που διηνήργησε ο Σύνδεσμος Μονίμων Κατοίκων Διώνης «ΩΚΕΑΝΙΣ» στο χώρο του Αθλ. Κέντρου Διώνης και ειδικά στα νοτιοδυτικά όρια του γηπέδου ποδοσφαίρου διαπιστώθηκε ότι η έδραση των στύλων φωτισμού αλλά και οι οικίσκοι / στέγαστρα παραμονής ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων διαφόρων ομάδων κλπ. ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ την οικοδομική γραμμή κατά 1,5 μ. περίπου.

Στις παρατιθέμενες φωτογραφίες φαίνονται οι παραπάνω παραβάσεις.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Τις θέσεις και τις διευκρινήσεις για το γεγονός αυτό αλλά και τις διορθωτικές επεμβάσεις του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου.

 

Το Διοικ. Συμβούλιο «ΩΚΕΑΝΙΔΟΣ»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα