12.1 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Κατά μέτωπο επίθεση εναντίον Δ.Σ. του ΟΛΡ για τη μη...

Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Κατά μέτωπο επίθεση εναντίον Δ.Σ. του ΟΛΡ για τη μη παραχώρηση ναΐσκου πάνω απ’ το λιμάνι στον Δήμο

Κομματικές διαστάσεις παίρνει πλέον η πλειοψηφική απόφαση του Δ.Σ. του ΟΛΡ για την μη παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου ναΐσκου που δεσπόζει του λιμανιού στο δήμο, με την επίθεση που εξαπολύει η κομματική οργάνωση Ραφήνας-Πικερμίου του ΣΥΡΙΖΑ. Αμφίβολο αν με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει πόντους στην τοπική κοινωνία, η οποία εμβρόντητη παρακολουθεί την άνευ προηγουμένου αντιδικία μεταξύ Δήμου και ΟΛΡ. Ακολουθεί το  δελτίο τύπου της τοπικής οργάνωσης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αντίπαλο τους δημότες και την “κοινή λογική”, τίποτα δεν περνάει!

Αφήσαμε να περάσουν λίγες μέρες, παρέχοντας στους εμπνευστές το χρόνο για να επανορθώσουν την εγκληματική ανοησία τους. Κάναμε λάθος!

Φαίνεται πως ο Οργανισμός Λιμένα Ραφήνας βάλθηκε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, ως η απόδειξη στο “πως με μία μόνο κίνηση, μπορείς να εξοργίσεις και να προσβάλεις ταυτόχρονα όλους τους κατοίκους μιας πόλης”!

Μιλάμε βέβαια, για την απόφαση του ΟΛΡ να πάρει πίσω την υπογραφή του, για

απόδοση στους πολίτες  της τοποθεσίας – περιοχής του Αγίου Νικολάου, με το επιχείρημα διαφήμισης μπύρας “γιατί έτσι μου αρέσει!”

Η απόφαση δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, είναι όμως αποκαλυπτική για:

– τις προτεραιότητες του ΟΛΡ σε συνθήκες πανδημίας, κρίσης και θανάτων.

– την “καρεκλοκένταυρη” νοοτροπία του, ότι μπορεί με μια διοικητική απόφαση να τεμαχίσει την ιστορία μιας πόλης.

– Το θράσος να ψηφίζει, ομόφωνα, με ίδια σύνθεση πέρυσι ΝΑΙ και φέτος ΟΧΙ.

– την αυταπάτη του, ότι οι πολίτες της, θα παραμείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Για την ιστορία να θυμίσουμε, ότι πριν 2 χρόνια, με κυβέρνηση Σύριζα, έγινε πράξη η απόδοση του παράκτιου μετώπου στους δημότες πόλεων και περιοχών όπως το Κερατσίνι/Δραπετσώνα, η Πάτρα, η Κέρκυρα, η Ελευσίνα, ο Ασπρόπυργος.

Στη συνέχεια η Ραφήνα έγινε ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των πόλεων, που οι παραλίες τους αποδίδονται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους φυσικούς ιδιοκτήτες τους, στους δημότες!

Στην κατεύθυνση αυτή, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την επόμενη κίνηση, με πρώτο βήμα το Κόκκινο Λιμανάκι,  τον Άγιος Νικόλαο , το Πάρκο Καραμανλή και τις Μαρίκες. Πάντα σε πνεύμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σήμερα ο ΟΛΡ με την απόφαση για την περιοχή του Αγ. Νικολάου, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τα σύμβολα της Ραφήνας.

Είμαστε βέβαιοι όμως ότι όλοι μαζί , θα τον κάνουμε σύντομα να το καταλάβει.

Η απόφαση του, έχει αντίπαλο τους δημότες και την ¨κοινή λογική”, γι’ αυτό δεν θα περάσει. Το “βραβείο” Γκίνες θα του το απονείμουμε εμείς, ενωμένοι, όλοι εμείς οι πολίτες της Ραφήνας, σε ειδική …σεμνή τελετή.

Θα επανέλθουμε για τις λεπτομέρειες. Προς το παρόν ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, με προσοχή και τήρηση των κανόνων, για υγεία και γρήγορη έξοδο από την κρίση.

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ραφήνας Πικερμίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα