17.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤα "αλαΜΠΟΥΡΝέζικα" Τσεμπέρη - Σχολιάζουν Ιωαννίδης-Αντωνάκος

Τα “αλαΜΠΟΥΡΝέζικα” Τσεμπέρη – Σχολιάζουν Ιωαννίδης-Αντωνάκος

Το βίντεο με τον Σάββα Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Αντωνάκο να σχολιάζουν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο είναι μια σημαντική υπενθύμιση της ανάγκης λογοδοσίας των δημοτικών αρχόντων, που είναι ανύπαρκτη στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Δείτε το video εδώ.

Ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος της “Δύναμης Ανάπτυξης” Σάββας Ιωαννίδης με τον Δημήτρη Αντωνάκο από το ειδησεογραφικό site Rafinatanews.gr σχολιάζουν την απάντηση που έδωσαν ο κ. Μπουρνούς και ο κ. Τσεμπέρης, όταν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος ρώτησε κάτι απλό «Γιατί στα χρηματικά εντάλματα που εκδίδει ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου φαίνονται τα ονοματεπώνυμα των δικαιούχων, ενώ στα χρηματικά εντάλματα που εκδίδει ο Δ.Ο.Π.Α.Π δεν φαίνονται αυτοί που αμείβονται από τον Δήμο;».

Είναι ξεκάθαρο όπως θα δείτε στο βίντεο, ότι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος έλεγαν ότι ήθελαν προκειμένου να δικαιολογήσουν την αδιαφάνεια που υπάρχει σχετικά με το θέμα, ποιοι πληρώνονται από τον Δήμο και πόσα παίρνουν.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τη συνεδρίαση, αλλά και εικόνες από την Διαύγεια που διαψεύδουν άμεσα τα “αλαΜΠΟΥΡΝέζικα” του κ. Μπουρνούς και του κ. Τσεμπέρη.

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι εικόνες:

  • του κ. Μπουρνούς που αναφέρει ότι στα χρηματικά εντάλματα ενδεχομένως να υπάρχει ένα όνομα και δεν υπάρχει κανένα άλλο, και οι παρουσιαστές ταυτόχρονα δίπλα του να προβάλλουν έγγραφο της Διαύγεια που τον διαψεύδει.
  • του κ. Τσεμπέρη, ο οποίος στο όνομα της δημοκρατίας αναφέρει ότι σωστά δεν “ανεβαίνουν” στη Διαύγεια τα ονοματεπώνυμα των μισθοδοτουμένων, και την ίδια ώρα οι παρουσιαστές να προβάλλουν έγγραφα από άλλους Δήμους (αυτοί οι Δήμοι κ. Τσεμπέρη δεν είναι δημοκρατικοί;) και να τον διαψεύδουν.

Εν κατακλείδι, το βίντεο με τον Σάββα Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Αντωνάκο να σχολιάζουν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο είναι μια σημαντική υπενθύμιση της ανάγκης λογοδοσίας των δημοτικών αρχόντων, που είναι ανύπαρκτη στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι μια έκκληση προς όλους τους δημότες προκειμένου να συμμετέχουν περισσότερο στα κοινά και να αναγκάσουν τη Δημοτική Αρχή να λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο διαφάνειας και ακεραιότητας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κ. Μπουρνούς που βλέπει ανελλιπώς τα βίντεο με τους σχολιασμούς μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα